Residenssipaikan hakijalle

Hakuaika Saaren kartanon taiteilijaresidenssiin alkaa 1.3. ja päättyy 31.3. klo 16.00 Suomen aikaa. Residenssipaikkoja haetaan aina hakuvuotta seuraavalle vuodelle.
Kuva: Jussi Virkkumaa

Saaren kartano on Koneen Säätiön ylläpitämä kansainvälinen taiteilijaresidenssi Mynämäellä yksittäisille ammattitaiteilijoille sekä taiteilijaryhmille. Saaren kartanon taiteilijaresidenssi tarjoaa rauhallisen työskentely-ympäristön ja hedelmällisen kohtauspaikan ainutlaatuisessa ympäristössä. Residenssit ovat haettavissa vuosittain maaliskuussa.

Kahden kuukauden mittaiseen yksilöresidenssipaikkaan liittyy apuraha, joka on tarkoitettu elinkustannusten, matkakustannusten sekä muiden kulujen kattamiseen. Työryhmät voivat hakea työskentelynsä ajaksi apurahaa ja tukea matkoihin 2–4 viikon mittaiseen residenssijaksoon.

Residenssipaikkaa haetaan lähettämällä hakulomake liitteineen apurahojen verkkopalvelussa. Vuosittaisen haun hakuaikana maaliskuussa verkkopalvelu on auki vuosittain vaihtuvaan määräaikaan asti. Hakemuksia ei voi jättää verkkopalvelun sulkeuduttua. Residenssipaikkoja haetaan aina hakua seuraavalle vuodelle..

Luethan tarkemmat tiedot residenssitoiminnastamme sekä hakuohjeemme huolellisesti ennen hakemuksen laatimista.