Apurahan maksaminen

Apuraha maksetaan myönnön mukaisesti. Maksamme apurahat kerran kuukaudessa viimeistään kuun kolmantena arkipäivänä.

RESIDENSSIAPURAHA

Yksilöresidenssijaksojen apuraha maksetaan siten, että residenssijakson ensimmäinen kuukausi maksetaan täysimääräisenä ja toisen kuukauden apurahasta maksetaan kyseisen kuun alussa vain puolet. Loppuosa maksetaan residenssijakson jälkeisen kuun alussa vain siinä tapauksessa, että oleskelun vähimmäismäärä on täyttynyt.

RYHMÄRESIDENSSIAPURAHA

Ryhmäresidenssituki maksetaan sen kuun alussa, jolloin residenssijakso alkaa.

MAKSATUSPYYNNÖN TEKEMINEN

Saat residenssiapurahan maksuun tekemällä maksatuspyynnön viimeistään maksukuukautta edeltävän kuun 10. päivä. Huom. emme tekee maksatuksia heinäkuussa, joten heinä- ja elokuun maksatusten viimeinen päivä on 10. kesäkuuta.

Tee maksatuspyyntö apurahahakemusten verkkopalvelussa. Verkkopalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, jotka olivat käytössä hakemusta tehdessä.

Henkilökohtaiset yksilöresidenssin kuukausiapurahat maksetaan suoraan niiden saajille. Ryhmäresidenssien maksatuspyynnöt tekee työryhmän vastuullinen johtaja.

Mikäli residenssiapurahaan liittyy hitaan matkustamisen tuki, ota yhteys residenssi- ja viestintäkoordinaattoriin ennen maksatuspyynnön tekemistä. Lähetä päivitetty matkasuunnitelma kustannuserittelyineen. Huomaathan, että maksamme hitaan matkustamisen tukea matkustussuunniteleman mukaisesta, mutta emme myönnettyä summaa enempää.

Löydät tiedot myönnetystä residenssiapurahastasi ja ohjeita maksatuspyynnön lähettämiseen apurahojen verkkopalvelusta. Maksatuskoodin löydät myöntökirjeen lopusta.

Jos olet yhteydessä säätiön toimistoon, toivomme että lähestyt säätiötä ensisijaisesti apurahojen verkkopalvelun viestitoiminnolla. Jos haluat asioida sähköpostitse, mainitsettehan viestissäsi apurahanhakijan nimen ja apurahan myöntövuoden.

Palaa Residenssipaikan saajalle -pääsivulle