Apurahan maksaminen

Apuraha maksetaan myönnön mukaisesti. Maksamme apurahat kerran kuukaudessa viimeistään kuun kolmantena arkipäivänä.

RESIDENSSIAPURAHA

Yksilöresidenssijaksojen apuraha maksetaan niinä kahtena kuukautena, jotka olet residenssissä.

RYHMÄRESIDENSSIAPURAHA

Ryhmäresidenssituki maksetaan sen kuun alussa, jolloin residenssijakso alkaa.

MAKSATUSPYYNNÖN TEKEMINEN

Saat residenssiapurahan maksuun tekemällä maksatuspyynnön viimeistään maksukuukautta edeltävän kuun 10. päivä. Huom. emme tekee maksatuksia heinäkuussa, joten heinä- ja elokuun maksatusten viimeinen päivä on 10. kesäkuuta.

Tee maksatuspyyntö apurahahakemusten verkkopalvelussa. Verkkopalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, jotka olivat käytössä hakemusta tehdessä. Yksilöresidenssin kuukausiapurahat hoituvat yhdellä maksatuspyynnöllä.

Henkilökohtaiset yksilöresidenssin kuukausiapurahat maksetaan suoraan niiden saajille. Ryhmäresidenssien maksatuspyynnön tekee työryhmän vastuullinen johtaja, joka huolehtii apurahan maksamisesta muille työryhmän jäsenille. Apuraha maksetaan yhdelle ilmoitetulle pankkitilille. 

Mikäli residenssiapurahaan liittyy ekologisen tai globaalin etelän matkustamisen tuki, ota yhteys residenssi- ja viestintäkoordinaattoriin ennen maksatuspyynnön tekemistä. Lähetä päivitetty matkasuunnitelma kustannuserittelyineen. Huomaathan, että maksamme matkustamisen tukea matkustussuunnitelman mukaisesti kohtuullisiin matkakuluihin, mutta emme myönnettyä summaa enempää.

Löydät tiedot myönnetystä residenssiapurahastasi ja ohjeita maksatuspyynnön lähettämiseen apurahojen verkkopalvelusta. Maksatuskoodin löydät myöntökirjeen lopusta. Mikäli sinulla ei ole maksatuskoodia, ole yhteydessä residenssi- ja viestintäkoordinaattoriin.

Jos olet yhteydessä Saaren kartanon toimistoon, toivomme että lähestyt meitä ensisijaisesti apurahojen verkkopalvelun viestitoiminnolla. Jos haluat asioida sähköpostitse, mainitsettehan viestissäsi apurahanhakijan nimen ja apurahan myöntövuoden.

Palaa Residenssipaikan saajalle -pääsivulle