Viestintä

Kuulemme kernaasti vieraidemme kuulumisia.

Kun kerrot residenssipaikkaasi liittyvästä työstäsi sosiaalisessa mediassa, käytä hashtagia #SaariResidence ja tägää Saaren kartano (@saariresidence): näin kerrot, että olet osa Saaren kartanossa työskennelleiden joukkoa.

Lähetä ennen residenssiin saapumistasi verkkosivujamme, sosiaalista mediaa ja tiedotusta varten pieni esittely itsestäsi: kuka olet ja mitä aiot residenssissä tehdä. Tutustu jo täällä oleskelleiden residenssivieraiden esittelyihin täällä.

Yksilöresidenssijakson alussa ammattivalokuvaaja ottaa sinusta ja muista residenssiläisistä valokuvat (sekä yksittäiset kuvat että mahdollisesti myös ryhmäkuvan) yhden päivän aikana. Käytämme materiaaleja verkkosivuilla, tiedotteissa sekä sosiaalisessa mediassa.

Kerromme mielellämme avajaisista, kirjanjulkistamisista, radio- tai TV-esiintymisistä yms., joista satumme tietämään eritoten sosiaalisessa mediassa. Voit pitää meidät ajan tasalla myös sähköpostitse: saari@koneensaatio.fi.

Voit käyttää Saaren kartanon yhteydessä seuraavia tunnistesanoja:
#SaariResidence
#SaariFellow
#LifeInSaari
#artistinresidence

Facebook: facebook.com/saariresidence
Instagram: saariresidence

Mikäli merkitset Saaren kartanon residenssin esimerkiksi julkiseen Instagram-tiliisi, jaamme sen mielellämme.

Työskentelyjaksosi jälkeen liity Saaren kartanon alumni-ryhmään Facebookissa (Saari Alumni News) ja muista myös tunnistesana #saarialumni.

Voit hyödyntää säätiön apurahansaajien omaa Kaivolla-blogia verkkosivustollamme residenssiin liittyvästä työstäsi kertomiseen. Lähetä meille 5 000–6 000 merkin mittainen kirjoituksesi, jossa on otsikko, ingressi ja mahdolliset väliotsikot sekä ainakin yksi kuva, johon sinulla on käyttöoikeus. Voit myös sopia kartanon residenssikoordinaattorin kanssa ennen kirjoittamiseen ryhtymistä tekstin julkaisuaikataulusta.

Palaa Residenssipaikan saajalle -pääsivulle