Residenssipaikan saajalle

Onneksi olkoon residenssipaikan johdosta! Tutustuthan huolella alla oleviin residenssipaikan saajille tekemiimme ohjeisiin. Kartanon monipuoliset työtilat, historiallinen ympäristö ja rauhallinen sijainti luonnonsuojelu- ja lintuvesialueen tuntumassa tarjoavat residenssissä työskenteleville erinomaisen mahdollisuuden antoisaan residenssijaksoon työsi parissa. Jokaisella yksilöresidenssijaksolla Saaren kartanossa asuu ja työskentelee eri alojen taiteilijoita ja mahdollisesti yksi Koneen Säätiön tutkija. Kesäisin kartano on eri alojen taitelijaryhmien käytössä. Lisäksi residenssissä työskentelee läpi vuoden yhteisötaiteilija. Kansainvälisen taiteilijaresidenssin yhteisenä kielenä on englanti.

Residenssijakson lähestyessä residenssipaikan saajille lähetetään lisätietoja Saaren kartanosta ja siellä työskentelystä ja asumisesta. Saaren kartanon väki vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Toivomme alumnimme kertovan projektiensa etenemisestä, mielenkiintoisista tuloksista ja tapahtumista. Jaamme mielellämme tietoa näistä Facebookissa ja muissa tiedotuskanavissamme.

Saaren kartanon residenssi pyrkii siihen, että sen toimittama residenssin toimintaan liittyvä tieto on oikeaa ja ajantasaista. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa sisältöä. Emme vastaa kolmansien osapuolien verkkosivuille linkitetyistä materiaaleista.