Residenssipaikan saajalle

Onneksi olkoon residenssipaikan johdosta! Tältä sivulta löydät residenssivieraille kokoamiamme ohjeita ja lisätietoa.

Kartanon monipuoliset työtilat, historiallinen ympäristö ja rauhallinen sijainti luonnonsuojelu- ja lintuvesialueen tuntumassa tarjoavat residenssissä työskenteleville erinomaisen mahdollisuuden antoisaan residenssijaksoon työsi parissa.

Jokaisella yksilöresidenssijaksolla Saaren kartanossa asuu ja työskentelee eri alojen taiteilijoita ja mahdollisesti yksi Koneen Säätiön tutkija sekä Saaren kartanon kutsutaiteilija. Kesäisin kartano on eri alojen taitelijaryhmien käytössä. Lisäksi residenssissä työskentelee läpi vuoden yhteisötaiteilija. Kansainvälisen taiteilijaresidenssin yhteisenä kielenä on englanti.

Residenssijakson lähestyessä residenssipaikan saajille lähetetään lisätietoja Saaren kartanosta ja siellä työskentelystä ja asumisesta. Saaren kartanon väki vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

Saaren kartanon residenssi pyrkii siihen, että sen toimittama residenssin toimintaan liittyvä tieto on oikeaa ja ajantasaista. Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa sisältöä. Emme vastaa kolmansien osapuolien verkkosivuille linkitetyistä materiaaleista.

Tutustu Saaren kartanon aiempiin residenssivieraisiin

Saaren kartanon residenssissä työskennelleet taiteilijat ja tutkijat