Vieraile Lauttasaaren kartanossa

Lauttasaaren kartano

Tervetuloa Lauttasaaren kartanoon! Kunnostettu kartano toimii Koneen Säätiön toimitilana ja henkilökuntamme toimistona. Kartanoon pääsee vierailemaan yleisten opastuskierrosten, yksityisopastusten ja järjestämiemme tapahtumien puitteissa. Kartanoa ei valitettavasti vuokrata yksityistilaisuuksiin.

Kartanokierrokset

Lauttasaari-Seuran historiatyöryhmä järjestää yleisökierroksia Lauttasaaren kartanossa. Kierroksilla pääset tutustumaan kartanon historiaan.

Kierrokset ovat maksuttomia, mutta niille tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautua voit Lauttasaari-Seuran verkkosivujen kautta. Ilmoittautuminen avataan viikkoa ennen kutakin kierrosta klo 18.

Lauttasaari-Seura järjestää myös yksityiskierroksia Lauttasaaren kartanossa. Mikäli haluat varata yksityiskierroksen, otathan yhteyttä Lauttasaari-Seuran historiatyöryhmään.

Saapuminen

Lauttasaaren kartanolle pääset metrolla sekä linja-autoilla 21, 22, 22B, 104, 112N ja 192T. Kartanon osoite on Otavantie 10, 00200 Helsinki. Esteettömän sisäänkäynnin löydät kartanon takaa, osoitteesta Kauppaneuvoksentie 18.