Residenssipaikan vastaanottaminen ja saapuminen Saaren kartanoon

Ilmoita residenssipaikan vastaanottamisesta joko apurahojen verkkopalvelussa (yhteyshenkilönä Saaren kartanon residenssi- ja viestintäkoordinaattori) tai sähköpostitse Saaren kartanon residenssiin 31.7. mennessä. Palaamme asiaan asiaan viimeisen ilmoituspäivän jälkeen. Kerrothan myös mahdollisimman pian, mikäli et voi ottaa residenssipaikkaa vastaan.

Residenssijakson lähestyessä residenssipaikan saajille lähetetään lisätietoja Saaren kartanon residenssistä ja siellä työskentelystä ja asumisesta. Saaren kartanon residenssi vastaa mielellään mahdollisiin kysymyksiin.

SAAPUMINEN SAAREN KARTANOON

Ole yhteydessä Saaren kartanon residenssiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa saapumisesi ajankohdasta.

Ilmoitamme residenssijaksosi alkamisen ajankohdan myöhemmin sähköpostilla. Lähetämme myös ennen residenssijaksoasi tarkempia tietoja sisältävän sähköpostin. Toisinaan viestimme menevät roskapostiin tai Gmail-sähköpostissa Tarjous-sivulle, joten muistathan tarkistaa ne aina välillä.

Huomaathan saapumissuunnitelmissasi, että Saaren kartanon henkilökunta ei asu kartanolla, joten toivomme residenssivieraidemme saapuvan ilmoitettuna päivänä klo 12.00–16.30.

Saaren kartano sijaitsee 30 km päässä Turusta luoteeseen, Kustavintien varrella. Kaikki Turusta Uuteenkaupunkiin ja Kustaviin menevät bussit pysähtyvät kahden kilometrin päässä olevalle Mynämäen Mietoisten Pyheen kyläkaupan pysäkille (pysäkin nimi on Lauttanpää).

Aikatauluja löydät Matkahuollon verkkosivuilta. Lisää Matkahuollon aikatauluhaussa lähtöpaikaksi oma paikkakuntasi (tai Turku) ja määräpaikaksi Lauttanpää, Kustavintie (Mynämäki), joka on lähin pysäkki noin kahden kilometrin päässä kartanosta. 

Voit kokeilla myös hakea matkaa ensin lähtöpaikasta Turkuun ja sitten Turusta Lauttanpäälle, niin saat lisää vaihtoehtoja. Huomioithan, että jos tulet Helsingistä junalla, niin tällöin päätepysäkki on Kupittaan asemalla päärautatieaseman remontin vuoksi. Suosittelemme bussien käyttämistä.

Huom. Älä katso aikatauluista matkaa Mynämäelle, koska Mynämäen keskustaan menevät bussit kulkevat valtatie 8:lla Rauman suuntaan, mutta tällöin olet yli 10 kilometrin päässä kartanolta.

Haemme sinut lähimmältä Kustavintien varrella olevalta Lauttanpään pysäkiltä.

Kannustamme vieraitamme mahdollisuuksien mukaan hitaaseen matkustamiseen eli käyttämään lentokoneen sijasta bussia, junaa tai laivaa.

Tarkempia aikataulutietoja voi tiedustella myös Saaren kartanon residenssistä, ja lisätietoja löytyy myös Saaren kartanon residenssin oppaasta, joka lähetetään saapujille residenssikauden lähestyessä.

VAKUUTUKSET

Varmistathan, että sinulla / työryhmällä on voimassa olevat vakuutukset residenssijaksosi aikana. Edellytämme voimassaolevaa vakuutusta residenssijakson ajaksi, ja ulkomailta tulevien residenssiläisten tulee toimittaa myös vakuutustodistus.

Palaa Residenssipaikan saajalle -pääsivulle