Tapahtumat

Apurahainfo

27.05.2021

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku järjestetään jälleen 1.–15. syyskuuta. Millaisiin hankkeisiin apurahoja myönnetään, miten säätiön uusi strategia näkyy rahoituksessa ja miten hakemusten arviointi tapahtuu? Tule apurahainfoon to 27.5. klo 13 kuulemaan lisää syksyn hausta!
Kuvitus: Marika Maijala

Aika: Torstai 27.5. klo 13.00–15.00
Paikka: Zoom (linkki lähetetään osallistujille)

Toukokuun apurahainfossa kerromme syksyn 2021 yleisestä apurahahausta.

Koneen Säätiön johtaja Ulla Tuomarla kertoo säätiön uudesta vapaata ja moniäänistä tiedettä ja taidetta korostavasta strategiasta, tiedejohtaja Kalle Korhonen kertoo rahoituksen painopisteistä ja apurahakoordinaattori Silja Pasila hakemusten arvioinnista.

Tilaisuuden lopuksi on varattu aikaa kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä Zoomin chatissa. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

 

Edit: Zoom-tapahtuma on tullut täyteen, mutta tilaisuutta voi seurata suorana Youtube-kanavallamme. Linkki live-videoon näkyy tuolloin kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön apurahainfo 27.5. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa siellä myös jälkikäteen.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä

 

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

2.12.2021

Apurahamyöntöjen julkistus