Tapahtumat

Apurahansaajille

Active Academic -koulutuspäivä

Miten voit tutkijana vaikuttaa yhteiskunnassa? Millaista tutkittua tietoa tarvitsee työssään toimittaja, päättäjä tai yrityksen kestävyysasiantuntija?  

Joka vuosi yhdessä Nesslingin Säätiön kanssa järjestettävä Active Academic / Tutkija, vaikuta -koulutuspäivä järjestetään 3.5. klo 9–17 Lauttasaaren kartanossa. Tänä vuonna koulutus on englanninkielinen. Koulutuksessa verkostoidut, keskustelet tutkitun tiedon käyttäjien kanssa ja opit kertomaan tutkimusaiheestasi vaikuttavasti. 

Puhumassa ovat tänä vuonna tiedevälittämiseen erikoistunut asiantuntija Iiris Koivulehto (Suomalainen Tiedeakatemia), toimittaja ja tietokirjailija Hanna Nikkanen (Long Play), Kestävyyspaneelin pääsihteeri Johanna Kentala-Lehtonen sekä tutkija Gayathri Murukesan (Origin by Ocean). Lisäksi luvassa on osallistavia työpajoja: pitchaamistyöpaja, tiede- ja someviestinnän kouluttaja Tomas Sjöblomin viestintätyöpaja sekä vaikuttavuustyöpaja Tiedeakatemian Tutkijan käsikirja -oppaaseen pohjautuen. Jokainen osallistuja ehtii osallistua kahteen työpajaan. 

Päivään kuuluvat aamiainen, lounas ja kaksi kahvitaukoa. Klo 17 jälkeen on Lauttasaaren kartanoon mahdollista jäädä nauttimaan kuplivasta hyvässä seurassa.  

Ilmoittautuminen Active Academic -koulutuspäivään on auki! Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajallinen määrä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta osallistujiksi priorisoidaan niitä apurahansaajia, jotka eivät ole aikaisempina vuosina osallistuneet koulutuspäivään. Koulutus on ilmainen Nesslingin säätiön ja Koneen Säätiön apurahansaajille. 

Lähetämme ilmoittautuneille tarkemman ohjelman lähempänä.