Puhuri by Tartine

Lauttasaaren kartanon punaisessa huvilassa sijaitsevan Puhurin uusi yrittäjä on Tartine Foods, jonka takana ovat Guillaume Calviac, Constance von Freymann ja Marine Moser.
Vallilassa menestynyt Kahvila Tartine tulee nyt Lauttasaareen. Kuva: Tartine Foods Oy

Vallilassa menestyneestä Café Tartinesta tunnetut yrittäjät ovat avanneet Lauttasaareen ranskalaisen vegaanikahvilan Puhuri by Tartinen. Kahvila sijaitsee Lauttasaaren kartanon pihamaan Punaisessa huvilassa, aivan Lauttasaaren metroaseman Otavantien puoleisen uloskäynnin vieressä.

Katso kahvilan aukioloajat täältä!

Seuraa Puhuri by Tartinea Facebookissa ja Instagramissa. Noudatathan kaikkia turvallisuusohjeita vieraillessasi kahvilassa: pese kädet tai käytä käsidesiä, pidä etäisyyttä muihin kahvilavieraisiin ja tule kahvilaan vain terveenä.

Iloisesti tervetuloa!

 

Saako olla: annos tiedettä ja taidetta

Kahvilaan tilataan kattava otos suomalaisia sekä kansainvälisiä tiede- ja taidelehtiä, ja kirjahyllyyn kootaan Koneen Säätiön apurahansaajien julkaisemia kirjoja.

Lisäksi kahvilassa on kuunneltavissa Koneen Säätiön podcasteja.

Kahvilan näyttelyt esittelevät Koneen Säätiön ylläpitämän Saaren kartanon residenssissä työskennelleiden taiteilijoiden taidetta.

Kahvila Puhuri, Lauttasaari

Puhurin kirjasto tarjoaa rauhalliset puitteet viimeisimpien tiede- ja taidejulkaisuiden lukemiselle.  KUVA: JOEL HAAPAMÄKI