Puhuri by Tartine

Lauttasaaren kartanon punaisessa huvilassa sijaitsevan Puhurin uusi yrittäjä on Tartine Foods, jonka takana ovat Guillaume Calviac, Constance von Freymann ja Marine Moser. Puhuri on toistaiseksi suljettu koronapandemian vuoksi.
Vallilassa menestynyt Kahvila Tartine tulee nyt Lauttasaareen. Kuva: Tartine Foods Oy

Puhuri on toistaiseksi suljettu koronapandemian vuoksi.

Vallilassa menestyneestä Café Tartinesta tunnetut yrittäjät tuovat Lauttasaareen ranskalaisen vegaanikahvilan, joka tarjoilee arkisin lounasta. Puhuri on auki maanantaista perjantaihin kello 11–15.

Kahvila Puhuri sijaitsee Lauttasaaren kartanon pihamaan Punaisessa huvilassa, aivan Lauttasaaren metroaseman Otavantien puoleisen uloskäynnin vieressä.

Seuraa Puhuri by Tartinea Facebookissa ja Instagramissa. Noudatathan kaikkia turvallisuusohjeita vieraillessasi kahvilassa: pese kädet tai käytä käsidesiä, pidä etäisyyttä muihin kahvilavieraisiin ja tule kahvilaan vain terveenä.

Iloisesti tervetuloa!

 

Saako olla: annos tiedettä ja taidetta

Kahvilaan tilataan kattava otos suomalaisia sekä kansainvälisiä tiede- ja taidelehtiä, ja kirjahyllyyn kootaan Koneen Säätiön apurahansaajien julkaisemia kirjoja.

Lisäksi kahvilassa on kuunneltavissa Koneen Säätiön podcasteja.

Kahvilan näyttelyt esittelevät Koneen Säätiön ylläpitämän Saaren kartanon residenssissä työskennelleiden taiteilijoiden taidetta.

Kahvila Puhuri, Lauttasaari

Puhurin kirjasto tarjoaa rauhalliset puitteet viimeisimpien tiede- ja taidejulkaisuiden lukemiselle.  KUVA: JOEL HAAPAMÄKI