Kamari

Koneen Säätiön apurahansaajat voivat varata ilmaiseksi käyttöönsä tilaisuuksiaan varten Kamarin, noin 60 neliön tilan Tehtaankadulta Helsingistä.

Kamarissa apurahansaajat voi järjestää esimerkiksi seminaarin tai keskustelutilaisuuden, hankkeen palaverin tai verkostoitumistilaisuuden. Yleisesti Kamarin varaamisen ehtona on, että järjestettävä tilaisuus liittyy Koneen Säätiön tukemaan hankkeeseen, jonka työskentely on käynnissä.

Kamarin varustelu:

  • n. 60m2 huoneisto, jossa n. 30 henkilöä vetävä esityssali
  • vapaasti muunneltava tila, jossa tuoleja 30 kpl ja muutama pöytä
  • esityskone, videoprojektori, äänentoisto, kanavanvaihdin ym.
  • kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi (mukeja, laseja, aterimia ja lautasia noin 40:lle)

Tila ei ole esteetön. Talossa on hissi, mutta myös portaita. Esteetöntä kulkua tarvitsevien tulee olla yhteydessä säätiön toimistoon hyvissä ajoin.

Kamari sijaitsee kerrostalossa, joten tilaisuudet eivät saa aiheuttaa melu- tai muuta haittaa muille kerrostalon asukkaille. Tilassa tulee noudattaa kaikkia säätiön ja taloyhtiön antamia ohjeita.

Kamarin voi varata vähintään yhdeksi tunniksi ja enintään yhdeksi päiväksi kerrallaan. Varauksia voi tehdä useammille päiville, mutta viikon aikana Kamarin voi varata käyttöön korkeintaan kolmeksi päiväksi. Varaathan aikaa myös Kamarin siivoamiselle tilaisuutesi päätteeksi.

Varauspyyntö Kamariin tehdään alla olevasta linkistä löytyvällä ajanvarauskalenterilla. Varaus astuu voimaan, kun olemme vahvistaneet varauksen sähköpostilla. Vahvistamme varauksen viikon sisällä varauksen lähettämisestä.

Kamarin naapurissa on käynnissä remontti. Remonttityöt saattavat aiheuttaa melua arkipäivisin klo 8–17 välisenä aikana.

Huomioithan, että koronaviruspandemian takia tilaisuuden osallistujamäärän tulee olla alle 10 henkilöä.

AJANVARAUSKALENTERIIN