Uutiset

Henkilökunta

01.08.2022

Koneen Säätiö hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria

Kuvitus: Marika Maijala

Koneen Säätiö hakee hallinto- ja talouskoordinaattoria kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Lauttasaaren kartanolla Helsingin Lauttasaaressa. 

Hallinto- ja talouskoordinaattorilla on keskeinen rooli säätiön hallinnon ja talouden prosesseissa ja niiden kehittämisessä. Koordinaattorin päätehtäviin kuuluvat kirjanpito ja saapuneiden ostolaskujen käsittelyprosessi mukaan lukien laskujen maksattaminen. Koordinaattori avustaa säätiön tilinpäätöksen teossa sekä talousarvion kokoamisessa. Hallinto- ja talouskoordinaattori hoitaa lisäksi pienhankintoja sekä osallistuu hallinnon ja talouden muihin avustaviin ja käytännön tehtäviin kuten mm. kokousvalmisteluihin ja tiedonkeruuseen. Hallinto- ja talouskoordinaattori pääsee myös osallistumaan säätiön apurahaprosessiin taloushallinnon vastuualueella. 

Kokemus Procountor-järjestelmästä ja kiinnostus ICT-asioihin katsotaan eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä ja sopivaa aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä koulutusta (kuten tradenomi). 

Koneen Säätiö tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön sekä laajan näkymän suomalaiseen tieteeseen ja taiteeseen. 

Kiinnostuitko, ja voisitko olla etsimämme henkilö? Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseesi myös tieto palkkatoiveestasi. Töiden aloitus tapahtuu mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Esko Saurio 040 647 2205 – esko.saurio@manpowergroup.fi.

Koneen Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, jonka tehtävä on parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle. Tehtävänsä toteuttamiseksi Koneen Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin, ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä ja järjestää erilaisia tapahtumia. Säätiössä työskentelee parikymmentä työntekijää. Vuonna 2021 Koneen Säätiö myönsi apurahoja ja lahjoituksia yhteensä noin 49,1 miljoonaa euroa.

Hae työpaikkaa Manpowerin sivuilla