Uutiset

Henkilökunta

20.11.2017

Haemme viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria

Tehtävänäsi on tehdä näkyväksi apurahansaajien – tieteen- ja taiteentekijöiden – rohkeaa työtä sekä löytää vaikuttavat keinot tehdä tutkimustiedosta, taiteesta ja kulttuurista osa yhteiskunnallista keskustelua ja ihmisten arkea.


Haemme asiantuntevaan ja innostavaan työyhteisöömme viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan säätiön ulkoista ja sisäistä viestintää sekä tuottamaan tapahtumia yhdessä asiamiesten ja viestintäpäällikön kanssa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Työt alkavat viimeistään helmikuun 2018 alussa.

Tehtävänäsi on tehdä näkyväksi apurahansaajien – tieteen- ja taiteentekijöiden – rohkeaa työtä sekä löytää vaikuttavat keinot tehdä tutkimustiedosta, taiteesta ja kulttuurista osa yhteiskunnallista keskustelua ja ihmisten arkea. Olet mukana ideoimassa ja järjestämässä eri sidosryhmille tarkoitettuja tilaisuuksia seminaareista työpajoihin. Pääset mukaan luomaan säätiön uudesta toimipaikasta Lauttasaaren kartanosta uutta tieteen ja taiteen sydäntä Helsinkiin.

Etsimme monipuolista viestinnän ja tapahtumatuotannon osaajaa, joka tuntee hyvin tieteen ja taiteen maailmaa. Arvostamme erityisesti tiedeviestinnän ja tapahtumatuotannon osaamista. Osaat kirjoittaa ja editoida tekstejä sekä tarttua suunnitelmallisesti verkkopalvelun kehittämiseen ja sosiaalisen median hyödyntämiseen eri kohderyhmien tavoittamiseksi. Luova, kokeileva viestintä on sinulle tärkeää. Arvostamme tavoitteellista ja energistä asennetta, sekä kykyä hallita useita samanaikaisia projekteja

Edellytämme:

  • vähintään kolmen vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä, erityisesti sisällön- ja tapahtumatuotannosta
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • loistavia projektinhallintataitoja
  • vahvaa digitaalisen viestinnän ymmärrystä
  • hiottua suomen kielen taitoa ja erinomaista englannin kielen taitoa
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation edut ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset työtehtävät Helsingin Ullanlinnassa. Keväällä 2018 säätiön Helsingin henkilökunta siirtyy uusiin työtiloihin Lauttasaareen.

Hae tehtävää palkkatoiveineen viimeistään 1.12.2017 täällä

Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi tai puhelimitse ke 22.11. klo 12-13, ma 27.11. klo 10-11 ja ke 29.11. klo 9-10 numerossa 040 777 1403.

Koneen Säätiö on vuonna 1956 perustettu itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin sekä ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Mynämäellä. Säätiö jakoi apurahoja yhteensä noin 42 miljoonaa euroa vuonna 2016.