Uutiset

Henkilökunta

27.04.2016

Haemme Koneen Säätiöön tarkkaa ja monipuolista taloushallinnon osaajaa


Haemme Koneen Säätiöön tarkkaa ja monipuolista taloushallinnon osaajaa huolehtimaan säätiön rahoitusarvopaperitapahtumien kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja työt alkavat mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu erityisesti säätiön rahoitusarvopaperitapahtumien kirjanpito. Työskentelet tehtävässäsi säätiön hallintopäällikön ohjeistukseen perustuen ja tarpeen mukaan toimit myös hallintopäällikön sijaisena taloushallinnon tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu myös muita organisaation hallinnollisia tehtäviä. Tehtävänkuvaa tullaan täydentämään valittavan henkilön osaamisen ja mielenkiinnon kohteiden perusteella.

Aiempi kokemus kirjanpidon tehtävistä, tilinpäätöksistä, sekä ymmärrys sijoitusinstrumenteista ovat olennaisia tekijöitä tehtävässä menestymiseksi. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi kauppatieteen maisterin tutkinto, joka painottuu laskentatoimen ja rahoituksen opintoihin. Säätiökentän erityispiirteiden tuntemus lasketaan eduksi.

Lisäksi työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, suomen ja englannin kielen taitoa, joustavuutta sekä kykyä hoitaa myös rutiininomaiset tehtävät tarkkuudella.

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet sekä mielenkiintoisen näköalapaikan säätiön hallintoon ja sijoitustoimintaan.

Hae tehtävää

Haastattelut aloitetaan heti haun käynnistyttyä ja tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.