Uutiset

Tiede

13.12.2018

Etsimme Vuoden Tiedekynä 2019 -ehdokkaiksi yhteiskuntatieteellisiä artikkeleita

Koneen Säätiö etsii yhteiskuntatieteellisiä artikkeleita Vuoden Tiedekynä -palkinnon ehdokkaiksi. Palkinnon suuruus on 25 000 euroa. Se on suurin suomenkielisestä tieteellisestä kirjoittamisesta jaettava palkinto. Ilmoita artikkelisi ehdolle tammikuun loppuun mennessä!


Koneen Säätiö myöntää palkinnon vuosittain tieteelliselle kirjoitukselle, jossa suomen kieltä on käytetty erityisen ansiokkaasti. Palkinnon tarkoituksena on tukea suomenkielistä tieteellistä kirjoittamista ja nostaa sen arvostusta.

Vuoden 2019 palkinto jaetaan yhteiskuntatieteelliselle artikkelille, joka on julkaistu tieteellisessä lehdessä tai tieteellisessä artikkelikokoelmassa vuosien 2016–2018 aikana, verkossa tai painettuna. Palkinto on myönnetty vuodesta 2010.

Palkinnon voittaja julkistetaan toukokuussa 2019.

Näin osallistut kirjoituksellasi

Palkintoehdokkaaksi on helppo asettua: artikkelin kirjoittaja tai lehden tai kirjan kustantaja lähettää julkaisun digitaalisena tai painettuna Koneen Säätiöön tiedejohtaja Kalle Korhoselle. Jos teksti on avoimesti saatavilla verkossa, linkin lähettäminen riittää. Tieteellinen seura tai artikkelikokoelman kustantaja voi lähettää kokonaisia vuosikertoja. Näin omaa ehdokasta ei välttämättä tarvitse itse valita.

Ilmoitathan julkaisusi mukaan 31.1.2019 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Koneen Säätiön tiedejohtaja Kalle Korhonen, kalle.korhonen@koneensaatio.fi

Aikaisemmat voittaja-artikkelit