Uutiset

Henkilökunta

11.04.2022

Tule meille töihin: Koneen Säätiö hakee apurahasihteeriä

Kuvitus: Marika Maijala

Apurahasihteeriksi Koneen Säätiöön

(julkaistu 11.4.2022)

Koneen Säätiö on itsenäinen apurahasäätiö, jonka tehtävä on parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle. Säätiön arvoja ovat tieteen ja taiteen vapaus, ekososiaalinen sivistys, moninaisuus, rohkeus, pitkäjänteisyys ja yhteisöllisyys. Säätiössä on parikymmentä työntekijää, ja se rahoittaa noin tuhatta tieteen ja taiteen tekijää vuosittain.

Haemme nyt työtoveriksemme apurahasihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Apurahasihteerin päätehtävä on Koneen Säätiön rahoittamien tieteen ja taiteen tekijöiden asiakaspalvelu. Hän vastaa maksatuspyyntöjen käsittelystä ja osallistuu apurahansaajien neuvontaan koko hankkeiden keston ajan sekä raporttien hallinnointiin. Lisäksi apurahasihteeri avustaa Apurahat+ -palvelujen toteuttamisessa. Palveluihin sisältyy apurahansaajille tarjottavia tiloja, tapahtumia, koulutuksia ja muuta tukea. Työhön kuuluu myös hakuneuvontaa säätiön apurahahakujen yhteydessä sekä avustamista muiden tilaisuuksien järjestelyissä. Tehtävä sijoittuu säätiön apurahayksikköön Helsingin Lauttasaaressa.

Työhön valittavalta edellytämme sopivaa koulutusta, esimerkiksi alempaa korkeakoulututkintoa, kokemusta tarkkuutta vaativista hallinnollisista tehtävistä, innostunutta ja joustavaa asiakaspalveluhenkeä, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta tieteen ja taiteen tekemistä kohtaan. Arvostamme käytännönläheistä ja itsenäistä otetta työhön, tiimityöskentelyn taitoa sekä kiinnostusta palveluiden ja järjestelmien kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön sekä laajan näkymän suomalaiseen tieteeseen ja taiteeseen. Koneen Säätiö pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työn voit aloittaa kesäkuussa 2022. Hae tehtävää viimeistään 1.5.2022 mennessä. Tehtävästä kiinnostuneita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täällä. Haku tehtävään on päättynyt.

Lisätiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen, kalle.korhonen@koneensaatio.fi, 050 3447468.