Uutiset

Henkilökunta

21.10.2020

Tule meille töihin: haemme viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria

Haemme säätiön viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria. Tässä roolissa pääset kehittämään yhden Suomen suurimman säätiön viestintää sekä työskentelemään tieteen ja taiteen aiheiden ja ammattilaisten parissa. Tehtävä on äitiysvapaan sijaisuus ja syksyllä 2021 myös säätiön viestintäpäällikön opintovapaan sijaisuus.

Haemme säätiön viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön

viestintä- ja tapahtumakoordinaattoria

tekemään säätiön viestintää ja tuottamaan apurahansaajien palveluita. Säätiöllä on uusi viestintästrategia, joka antaa tuoreet suuntaviivat viestinnän tekemiseen. Uudistamme seuraavan vuoden aikana säätiön visuaalista ilmettä ja verkkosivustoa sekä kehitämme sisältöjä vuorovaikutuksessa sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä on äitiysvapaan sijaisuus ja se kestää vuoden 2021 loppuun asti. Sijaistat myös syksyllä 2021 kolmen kuukauden ajan säätiön viestintäpäällikköä hänen opintovapaansa ajan. Vastuullasi on päivittäisviestinnän kehittäminen ja toteuttaminen eri kanavissa sekä erilaisten verkkotilaisuuksien suunnittelu ja toteutus säätiön rahoittamille tutkijoille ja taiteilijoille.

Tarvitset tehtävässä vuorovaikutuksellista, sidosryhmiä kuuntelevaa otetta viestinnän tekemiseen, erinomaisia organisointitaitoja sekä strategista ja luovaa näkemystä viestinnän palveluiden kehittämiseen. Ymmärrät ja tunnet tieteen ja taiteen tekijöiden maailmaa sekä sinulla itselläsikin on ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme erityisesti tiedeviestinnän osaamista. Olethan joustava, ystävällinen ja innostava työkaveri. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation edut sekä monipuoliset työtehtävät. Tässä roolissa pääset kehittämään yhden Suomen suurimman säätiön viestintää sekä työskentelemään tieteen ja taiteen aiheiden ja ammattilaisten parissa.

Koneen Säätiö pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Voit halutessasi ilmaista hakemuksessasi kuuluvasi johonkin mainituista ryhmistä. Käsittelemme kaikkea hakemuksessa antamaasi tietoa luottamuksellisesti.

Innostuitko? Oletko etsimämme ammattilainen? Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Tarkemmat hakuohjeet löydät ManpowerGroupin hakusivultaHae tehtävää palkkatoiveineen viimeistään 28.10. ManpowerGroupin sivustolle rekisteröimälläsi cv:llä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Viestintäpäällikkö Heljä Franssila, Koneen Säätiö, 044 728 9908, helja.franssila@koneensaatio.fi. Puhelinajat tiedusteluille: pe 23.10. klo 10-11 ja ma 26.10. klo 14-15.30.

Henri Repo, 044 759 0643, henri.repo@manpowergroup.fi Alma Rista, 040 610 7241, alma.rista@manpowergroup.fi