Uutiset

Henkilökunta

30.04.2019

Tule meille töihin! Etsimme apurahasihteeriä ja taloussihteeriä

Rekrytoimme kahta osaavaa henkilöä vahvistamaan Koneen Säätiön apuraha- sekä talous- ja hallintotiimejä. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä tutkimusta ja taidetta tukevassa säätiössä.


Apurahasihteerinä sinulla on tärkeä rooli säätiön apurahatyön ja -prosessien käytännön toteuttamisessa. Vastaat apurahahakijoiden ja -saajien yleisneuvonnasta niin puhelimitse kuin sähköpostitse, ja vastaat ystävällisesti myös muihin yhteydenottoihin. Apurahansaajille on tärkeää, että apurahojen maksatus, muutospyyntöjen käsittely ja raportointi sujuu sutjakkaasti ja avuliaalla asenteella. Työhösi kuuluu myös muita apurahoihin ja toimistorutiineihin liittyviä käytännön tehtäviä, kuten kokousvalmisteluja ja tiedonkeruuta. Sinulla on assistenttiasiantuntijuutesi lisäksi mielellään kokemusta apurahojen parissa toimimisesta sekä näyttöjä omatoimisesta ja ennakoivasta työtavasta. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tutkijoiden ja taiteilijoiden työn tunteminen on etu.

Taloussihteerinä toimit keskeisenä tekijänäsäätiön taloushallinnon prosesseissa. Päätehtäviäsi ovat kirjanpito ja ostolaskujen sähköisen käsittely- ja maksatusprosessin hoitaminen. Osallistut apurahaprosessiin taloushallinnon vastuualueella. Avustat talousarvion kokoamisessa ja tilinpäätöksen laadinnassa. Kokemus Procountor-järjestelmästä lasketaan eduksi. Hoidat pienhankinnat ja käsittelet mm. kirjepostin. Talous- ja hallintotiimin jäsenenä osallistut myös muihin talouden ja hallinnon avustaviin tehtäviin.

Molemmissa tehtävissä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä. Toimit sujuvasti annettujen aikataulujen puitteissa, ja tuot oman tärkeän panoksesi yhteiseen tekemiseen. Näissä töissä ratkaisee ennen kaikkea sinnikäs, oma-aloitteinen ja ihmisläheinen asenne, jota tukee aikaisempi kokemus ja sopiva koulutus kuten tradenomi. Tärkeää on käytännön tekemisestä ja rutiineista nauttiminen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia säätiössä, jonka tavoitteena on olla keskusteleva, kokeileva ja oppiva organisaatio. Saat myös kilpailukykyiset työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet. Työpaikkasi sijaitsee Lauttasaaren kartanossa. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Taloussihteerin tehtävä on vakituinen. Apurahasihteeriksi etsimme osaajaa toimistosihteerimme jäädessä kahden vuoden opintovapaalle.

Innostuitko? Oletko etsimämme ammattilainen? Hae tehtävää heti ja viimeistään 15.5.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustetun hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-14042. Kirjaathan hakemukseesi mitä tehtävää olet hakemassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Eija Laine puh. 040 809 2997.