Uutiset

Henkilökunta

13.08.2019

Tapaa uudet kasvot säätiössä: Marianne ja Tiina

Marianne Parvinen aloitti työskentelyn apurahasihteerinä kesäkuussa ja Tiina Harju taloussihteerin tehtävät elokuun alussa.


Kesä on tuonut mukanaan kartanolle kaksi uutta työntekijää. Marianne Parvinen aloitti säätiön apurahasihteerinä kesäkuussa ja sijaistaa opintovapaalle jäänyttä toimistosihteeriämme Neea Elorantaa tulevan kahden vuoden ajan. Laskentatoimen merkonomi Tiina Harju aloitti säätiön taloussihteerinä elokuun alussa.

Marianne on työskennellyt viime vuodet erilaisissa järjestöissä muun muassa kulttuurikentällä, ja hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan folkloristiikka.

”Ensivaikutelmani työstä Koneen Säätiössä ovat todella positiivisia. Kollegat ovat mukavia ja osaavia, ja työskentely täällä on erinomainen näköalapaikka tieteen ja kulttuurin monimuotoiseen maailmaan”, Marianne avaa ensimmäisten viikkojen tunnelmiaan.

”On myös ilo olla työpaikassa, jonka arvot sopivat omaan ajatusmaailmaani.”

Tiinan työhistoriaan sisältyy taloushallinnon alalla ja kahvilan esihenkilönä työskentelemistä.

”Miten ne voisi yhdistää tässä työssä jää nähtäväksi – mahdollisuuksia on monia”, pohtii Tiina. ”Jo haastattelujen perusteella odotin kovasti työn alkamista. Koneen Säätiö on työpaikka, jonka arvot ja strategia sopivat omaan elämänkatsomukseen sataprosenttisesti. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkea voin vielä oppia ja minkälaisia mielenkiintoisia kohtaamisia eteen tulee.”

Kivaa päästä työskentelemään kanssanne Marianne ja Tiina – lämpimästi tervetuloa Lauttasaaren kartanoon!