Uutiset

Henkilökunta

21.08.2017

”Tänään luodaan tulevaisuutta”

Kuka olet? Olen Tiina, Koneen Säätiön talouspäällikkö.

Miten päädyit töihin Koneen Säätiölle? Reilu vuosi sitten Koneen Säätiö haki taloushallinnon asiantuntijaa tehtävään, jossa talousasioiden lisäksi olisi näköalapaikka säätiön hallintoon ja sijoitustoimintaan. Innostuin ja hain paikkaa. Säätiön tarve, kokemukseni, osaamiseni sekä kiinnostukseni kohtasivat.

Mitä teet säätiössä? Vastaan säätiön taloushallinnosta. Lisäksi osallistun sijoitustoiminnan, hallinnon ja monien projektiluonteisten tehtävien hoitoon.

Mikä on parasta työssäsi? Säätiön taloushallinnon, hallinnon ja sijoitustoiminnan muodostama kokonaisuus inspiroivassa toimintaympäristössä.

Entä haastavinta? Tehtäväkentän laajuus, joka toisaalta on juuri se, mikä tekee tehtävästäni innostavan ja mikä kannustaa jatkuvaan oppimiseen.

Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi ja miksi? Teleportaatio, arjen sujuvoittamiseksi.

BIO:

Tiina Toivonen, 40, on Koneen Säätiön talouspäällikkö. Tiina on valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Helsingin kauppakorkeakoulusta vuonna 2000, pääaineena laskentatoimi. Tiina on toiminut ennen säätiöön siirtymistään PwC:llä tilintarkastustehtävissä. Vapaa-ajallaan Tiina nauttii kokkaamisesta ja lapsiperheen touhukkaasta arjesta miehensä ja kahden poikansa kanssa.

Motto: Tämä on tärkeä päivä. Tänään luodaan myös tulevaisuutta.