Uutiset

Henkilökunta

10.03.2017

Oletko etsimämme viestintäpäällikkö?

Haemme Koneen Säätiöön osaavaa ja innostavaa viestintäpäällikköä vastaamaan säätiön viestinnästä yhdessä viestintätiimin kanssa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, ja töiden on tarkoitus alkaa toukokuun aikana.


Tehtäviisi kuuluu kehittää, suunnitella ja toteuttaa säätiön ulkoista ja sisäistä viestintää yhteistyössä säätiön johtoryhmän ja viestintätiimin kanssa. Säätiön viestintä on avointa ja kokeilevaa. Viestintäpäällikkönä teet näkyväksi apurahansaajien työtä, tieteen- ja taiteentekijöiden rohkeutta. Edistät myös säätiön visiota siitä, että tutkimustieto, taide ja kulttuuri ovat osa yhteiskunnallista keskustelua, kyseenalaistavat vallitsevia käsityksiä ja ovat osa ihmisten arkea.

Työhön kuuluu viestintään liittyvien prosessien hallinnointia, sisällön- ja tapahtumien tuotantoa ja kehittämistä. Viestintäpäällikkö koordinoi myös organisaation ulkopuolisten alihankkijoiden työtä ja antaa viestinnällistä tukea henkilökunnalle. Viestintäpäällikkö johtaa viestintästrategiaan pohjautuvan, vuosittain laadittavan viestintäsuunnitelman toteuttamista ja on säätiön johtoryhmän jäsen.

Kokemus vastaavista viestinnän tehtävistä on olennaista tehtävässä menestymiseksi. Hallitset eri viestintäkanavien (some, uutiskirjeet, printti) hyödyntämisen viestinnässä ja kirjoittaminen on vahvuutesi. Sinulla on kokemusta tieteen ja/tai taiteen kentällä työskentelystä. Työskentelet osana verkostoja, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja innostava ote viestinnän kehittämiseen. Myös kokeileva viestintä on lähellä sydäntäsi.

Lisäksi työtehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, aitoa kiinnostusta tieteen ja taiteen maailmaan sekä hyvää suomen ja englannin kielten taitoa. Laajasta kielitaidosta on etua tehtävässä.

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset työtehtävät Helsingin Ullanlinnassa. Vuoden 2018 alkupuolella säätiön Helsingin henkilökunta siirtyy uusiin työtiloihin Lauttasaareen. Muutto tarjoaa ison, mutta samalla ainutlaatuisen haasteen myös viestintätiimille.

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.3. asti Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi ja tämän jälkeen Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Hae tehtävää 2.4. mennessä seuraavan linkin kautta:

https://www.manpower.fi/fin/tyon-haku/tyo/a5ab211a-c5b8-4f6a-adbb-5dd3b3894729/viestintapaallikko-helsinki-/