Uutiset

Henkilökunta

15.11.2023

Koneen Säätiö etsii viestinnän asiantuntijaa

Kuvitus: Marika Maijala

Haluatko olla mukana edistämässä vapaata tiedettä, taidetta ja kulttuuria ekologisesti kestävässä ja tasa-arvoisessa Suomessa? Etsimme Koneen Säätiöön viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Haku on päättynyt 26.11.2023. Kiitos kaikille tehtävää hakeneille!

Koneen Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, jonka tehtävä on parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle. Tehtävänsä toteuttamiseksi Koneen Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin, ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä ja järjestää erilaisia tapahtumia. Vuonna 2022 Koneen Säätiö myönsi apurahoja ja lahjoituksia yhteensä yli 48 miljoonaa euroa. Koneen Säätiö toimii Helsingissä kahdessa toimipisteessä ja Mynämäellä Saaren kartanossa. Henkilökuntaa on yhteensä noin 20.

Haemme säätiön viestintä ja yhteiskuntasuhteet -yksikköön viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.  

Tehtävässä toteutat ja kehität säätiön päivittäisviestintää osana viestintätiimiä ja vuorovaikutuksessa säätiön apurahansaajien kanssa. Säätiön viestintästrategia antaa suuntaviivat työn toteuttamiseen ja tavoitteisiin. Tärkein tehtävämme on apurahansaajien työn näkyväksi tekeminen.

Mitä odotamme sinulta?

Tarvitset tehtävässä vuorovaikutuksellista, sidosryhmiä kuuntelevaa otetta, erinomaisia organisointitaitoja ja monipuolista kokemusta viestintätyön arjesta. Olet kiinnostunut tieteen ja taiteen tekijöiden maailmasta, ja sinulla itselläsikin on ylempi korkeakoulututkinto. Viestinnän työkokemuksesi voi kuitenkin olla myös muilta aloilta – arvostamme kokemusta etenkin yhteiskunnallisesta viestinnästä, kriisiviestinnästä ja yhteisöviestinnästä. Ymmärrät sosiaalisen median kanavien logiikkaa ja tuotat sujuvasti erilaisia tekstisisältöjä eri tarkoituksiin. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä. Toivomme, että olet joustava, ystävällinen ja innostava työkaveri. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja esiintymisvalmiutta molemmilla kielillä.

Miksi Koneen Säätiö?

Säätiö tarjoaa monipuoliset työtehtävät sekä mukavan työyhteisön pienessä ja ketterässä organisaatiossa. Viestintätiimillä on ilahduttavan paljon vapautta luoda työarkeen käytäntöjä, jotka parhaiten edistävät säätiön viestintästrategian toteutumista. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja myös mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua itsenäisessä ja riippumattomassa organisaatiossa. Lauttasaaren kartanon viihtyisät toimitilat ja loistavat kulkuyhteydet houkuttelevat etätyömahdollisuuden lisäksi myös toimistotyöpäiviin.

Koneen Säätiö pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta toiminnassaan. Säätiö toivoo hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Oletko etsimämme ammattilainen?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, sillä hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

Rekrytointikumppanimme Compass HRG kutsuu hakijoiden joukosta sopivimmiksi katsotut ehdokkaat ensimmäiseen haastatteluun. Tämän jälkeen jatkoon valittujen ehdokkaiden tiedot anonymisoidaan ja esitellään Koneen Säätiölle. Rekrytoivat esihenkilöt Koneen Säätiössä arvioivat Compass HRG:n toimittamat hakemusasiakirjat ilman henkilökohtaisia tietoja (nimi, sukupuoli, ikä, kuva, äidinkieli, opiskelun ajankohdat). Tunnistetiedot näkyvät rekrytoivilla esihenkilöillä vasta kun Koneen Säätiö on valinnut hakijat jatkoon. Tämän jälkeen valitut ehdokkaat kutsutaan toiselle kierrokselle Koneen Säätiön haastatteluun. Valintapäätös pyritään tekemään joulukuussa.

Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Compass Human Resource Groupin konsultti Nina Laszlo-Bäckström (+358 10 320 2441, nina.laszlo-backstrom@compasshrg.fi).

Puhelinajat tiedusteluille: 16.11 klo 9.30–10.30., 20.11 klo 9.30–10., 22. ja 23.11. klo 13–14.

Hae tehtävää

Lähetä hakemuksesi Compass HRG:n verkkosivuilla viimeistään 26.11.2023.

Siirry Compass HRG:n sivuille tästä linkistä.