Uutiset

Henkilökunta

03.10.2017

Kartanonhoitaja Lauttasaaren kartanoon

Haemme Koneen Säätiöön osaavaa ja oma-aloitteista kartanonhoitajaa vastaamaan säätiön Lauttasaaren kartanon kokonaisvaltaisesta ylläpidosta.


Koneen Säätiö muuttaa uusiin työtiloihinsa Lauttasaaren kartanoon kevään 2018 aikana. Muuttoon ja sen valmisteluihin liittyvien toimien vuoksi toivomme, että tehtävään valittu osaaja voisi aloittaa työt jo kuluvan syksyn aikana. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde, joka voi tarpeen mukaan alkaa myös osa-aikaisena.

Ensisijainen tehtäväsi on huolehtia, että kartanomme irtaimistoineen ja ympäristöineen pysyy kunnossa ja on kaunis ja käytettävä. Kartanonhoitajan tehtävässä vastaat kiinteistön yllä- ja kunnossapidon hallinnasta, suunnittelusta ja korjausten toteuttamisesta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Ylläpito käsittää teknisten huolto- ja korjaustoimien koordinoinnin lisäksi mm.  puistonhoidon, pihatöiden, siivouspalveluiden sekä jätehuollon koordinoinnin. Tilanteen vaatiessa tartut itsekin lumikolaan tai suoritat helppoja huoltotöitä. Tehtäviisi kuuluu myös AV- ja kokouslaitteistojen ja IT-infrastruktuurin toiminnasta huolehtiminen. Lisäksi toivomme kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen ympäristöön liittyvää ymmärrystä.

Tehtävään tarvittavan osaamisen lisäksi toivomme ihmisläheisyyttä, positiivisuutta ja yhteistyökykyistä asennetta. Arvostamme monipuolista työ- ja elämänkokemusta, kielitaitoa sekä kiinnostusta tieteen ja taiteen maailmaan.

Tarjoamme itsenäisen ja riippumattoman organisaation kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset työtehtävät kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä.

Hae tehtävää täällä.

Hakemusten läpikäynti aloitetaan ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa  Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi