Uutiset

Tiede

11.12.2019

Etsimme Vuoden Tiedekynä -ehdokkaiksi tieteellisiä artikkeleita humanistisilta aloilta

Koneen Säätiö etsii humanistisen alan artikkeleita Vuoden Tiedekynä -palkinnon ehdokkaiksi. Palkinnon suuruus on 25 000 euroa. Se on suurin suomenkielisestä tieteellisestä kirjoittamisesta jaettava palkinto. Ilmoita artikkelisi ehdolle tammikuun loppuun mennessä!

Koneen Säätiö myöntää palkinnon vuosittain tieteellisestä kirjoituksesta, jossa suomen kieltä on käytetty erityisen ansiokkaasti. Palkinnon tarkoituksena on tukea suomenkielistä tieteellistä kirjoittamista ja nostaa sen arvostusta. Palkinto myönnetään voittaja-artikkelin kirjoittajille. Vuoden 2020 palkinto jaetaan humanististen tieteiden alaan kuuluvalle artikkelille, joka on ilmestynyt tieteellisessä lehdessä tai tieteellisessä artikkelikokoelmassa (verkossa tai painettuna) vuosien 2017–2019 aikana. Palkinnon voittaja julkistetaan toukokuussa 2020. Palkinto on myönnetty vuodesta 2010, ja se jaetaan vuorovuosin humanistiselle, yhteiskuntatieteelliselle ja ympäristötieteelliselle artikkelille.

Näin osallistut, jos olet kustantaja tai lehden toimituskunnassa:

Lähetä vuosina 2017–2019 ilmestyneet julkaisut mieluiten digitaalisessa muodossa Koneen Säätiöön Kalle Korhoselle. Jos julkaisut ovat avoimesti saatavilla verkossa, linkin lähettäminen riittää.

Näin osallistut omilla artikkeleillasi:

Lähetä julkaisusi digitaalisena tai painettuna Koneen Säätiöön Kalle Korhoselle. Jos tekstit ovat avoimesti saatavilla verkossa, linkin lähettäminen riittää.

Ilmoitathan julkaisusi mukaan 31.1.2020 mennessä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Koneen Säätiön tiedejohtaja Kalle Korhonen, kalle.korhonen@koneensaatio.fi, p. 050 3447 468

Aikaisemmat voittaja-artikkelit