Uutiset

Henkilökunta

15.03.2017

”Asenne ratkaisee”

 

Kuka olet?

Neea Eloranta, Koneen Säätiön toimistosihteeri.

Miten päädyit töihin Koneen Säätiölle?

Olin tullut reppureissulta Aasiasta ja vailla töitä. Sain tietää Koneen Säätiön toimistosihteerin paikasta ja tunsin, että tehtävä on juuri minua varten.

Mitä teet säätiössä?

Vaikka mitä! Autan apurahansaajia ja -hakijoita kaikissa heidän kysymyksissään, eli vastaan paljon puhelimeen ja sähköposteihin. Lisäksi hoidan apurahojen maksatusasioita, toimiston juoksevia asioita, olen mukana tapahtumien järjestelyissä, ylläpidän Kamarin toimintaa, valmistelen kokouksia, hoidan apurahaprosessia sekä tarvittaessa autan kollegoitani monenlaisissa jutuissa.

Mikä on parasta työssäsi?

Nähdä kuinka apurahansaajat pääsevät toteuttamaan hienoja projektejaan! Sosiaalisena ihmisenä minulle mieleistä hommaa on juurikin apurahansaajien ja -hakijoiden auttaminen, sekä säätiön tapahtumien järjestäminen. Lisäksi tykkään pyöritellä numeroita, kuten laittaa apurahojen maksatuksia kuntoon järjestelmäämme.

Entä haastavinta?

Toimiston arki saattaa olla joskus hyvinkin kiireistä. Minulle on ensisijaisen tärkeää apurahansaajien etu ja joskus heidän ongelmatilanteensa ovat myös minun ongelmatilanteitani.

Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi ja miksi?

Osata lentää! Olen aina pitänyt korkeista paikoista ja extreme-urheilusta sekä vapauden tunteesta. Haluaisinkin joskus mennä liitovarjokurssille, sehän on tavallaan lentämistä!

BIO:

Neea Eloranta, 25, on Koneen Säätiön toimistosihteeri.

Vapaa-ajallaan Neea matkustelee, kulkee luonnossa, tanssii, valokuvaa, lukee kirjoja, näkee ystäviä ja perhettä, opiskelee, joogaa ja lumilautailee.

Motto: Asenne ratkaisee!