Tapahtumat

Apurahanhakijoille

Koneen Säätiön hakuinfo

Koneen Säätiön vuosittainen rahoitushaku järjestetään jälleen 1.–15. syyskuuta 2024. Elokuun infotilaisuudessa kerromme lisätietoa syksyn hausta ja hakuprosessista: millaisia hankkeita rahoitamme, mitkä ovat rahoituksen painopisteet ja miten hakemuksia arvioidaan?

Tilaisuuden ensimmäisen osio on varattu Koneen Säätiön puheenvuoroille. Loppuaika on varattu yleisön kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä YouTuben chatissa (vaatii kirjautumisen alustalle) ja paikan päällä Lauttasaaressa. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Tilaisuus tulkataan suomalaisella viittomakielellä. Tulkkaus näkyy myös YouTube-videolla.

Englanninkielinen hakuinfo järjestetään ke 14.8. klo 10–12.

Näin osallistut tilaisuuteen

YouTube-kanavallamme linkki live-videoon näkyy ennen tilaisuuden alkua kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön rahoitusinfo 14.8. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, 00200 Helsinki) istumapaikkoja on rajallisesti, joten pyydämme paikan päälle tulijoita ilmoittautumaan etukäteen.

Toivomme, että myös verkko-osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan vastaamalla pariin taustakysymykseen, jotta voimme valmistella tilaisuuden puheenvuoroista osallistujaryhmän kannalta mahdollisimman hyödylliset.

Tervetuloa kuulolle!

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja. Voit lukea turvallisemman tilan periaatteemme täältä.

Ilmoittaudu hakuinfoon täällä

Lue lisää Koneen Säätiön myöntämästä rahoituksesta ja syksyn hausta Apurahanhakijalle-sivulta.