Residenssitaiteilijat ja -tutkijat

Kuvanveisto, installaatiotaide

Deng Lin / Yu Ning

Taiteilijaduo

Deng Lin / Yu Ningin jäsenet ovat Yang Deng-Lin ja Yang Yu-Ning. He ovat taidealan opiskelutovereita, jotka ovat tehneet yhteistyötä muutamissa näyttelyissä. Tänä vuonna he työskentelevät Saaren kartanon residenssissä yhdessä. 

Yang Deng-Lin
Kun havainnoin ympäristöä ympärilläni, minua viehättävät sellaiset materiaalit tai esineet, joilla on usein tahmea tai helposti särkyvä tekstuuri, ja jotka muuttuvat ajan myötä. Näitä löytyy usein keinotekoisista esineistä. Olen aiemmin yrittänyt tehdä näitä materiaaleja luonnollisella tavalla, jotta ne voisivat ilmaista itseään, ja antaa näiden materiaalien elää näyttääkseen niiden loppuelämän loisteen. Toivon, että voin omaksua saman metodin tai käyttää eri tapoja materiaalien käytössä ja luoda uusia taideteoksia Saaren kartanon residenssissä. 

Yang Yu-Ning
Taideteokseni koostuvat tavallisesti luonnonmateriaaleista, kuten mehiläisvahasta, riisistä ja käärmeennahasta. Residenssin aikana haluan tutkia ja sisällyttää jotain erityistä uuteen projektiini, erityisesti elementtejä, kuten valoa tai lämpötilaa, tai ehkä sijoittaa jotakin ulos luonnon muokattavaksi ajan kuluessa tai sisällyttää projektiin muita elementtejä.