<3-työryhmä

Saaren kartanon residenssissä keskitymme teoksen muodon hahmottamiseen sekä eri teemoista keskustelemiseen työryhmänä. Laadimme käsikirjoitusversion koko teokselle sekä alustavat suunnitelmat valosuunnittelusta, äänisuunnittelusta, lavastuksesta ja kokemussuunnittelusta.

<3 (Pienempi kuin kolme) on nykysirkus-, kuvataide- ja äänitaide-esitys. Monitaiteinen työryhmä kokoaa yhteen omat mediansa luodakseen juhlan arkipäiväisyydestä ja absurdista. Iloinen teos tutkii taiteellista vapautumista yhteyden voiman kautta. <3 symboloi ympyrän purkamista ja uudelleenmuotoilua, jolloin voimme värähdellä valmiista muodosta samalla kun lempeä vuorovaikutus kaataa neljännen seinän.

Vannetaiteilijat Susanna Liinamaa, Maiju Saarimaa ja Miradonna Sirkka herättävät henkiin putkien, spiraalien ja veistosmaisten pinojen maailman epätavanomaisella vanne- ja muoviputkikäsittelyllä. <3 on yhteistuotanto Recover Laboratoryn kanssa, joka on edelläkävijä mukaansatempaavissa ja interaktiivisissa esityksissä, jotka perustuvat ihmiskontaktiin. Koko kokemus luodaan yhdessä muusikko Samuli Kivelän, valosuunnittelija ja lavastaja Alina Pajulan, kuvataiteilija Sofi Häkkisen ja elämyssuunnittelija Inna Huttusen kanssa.