Uutiset

Apurahat

24.01.2019

Vertaismentoriryhmät käynnistyvät – apurahansaaja, tule mukaan

Kaipaatko työhösi sparraajaa, jonka kanssa voisit pohdiskella erilaisia työhön liittyviä kysymyksiä? Koneen Säätiön vertaismentoroinnissa apurahansaajat muodostavat tarvitsemansa tuen ja kiinnostuksensa mukaan ryhmiä, joissa kevään ajan työstetään yhdessä sovittuja aiheita yhteisesti laaditussa aikataulussa. Mentorointi käynnistyy yhteisellä työpajalla keskiviikkona 13.2. klo 13–16 Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10).


Säätiö kannustaa apurahansaajiaan keskinäiseen vuorovaikutukseen, johon mentorointi on yksi keino. Vertaismentoroinnissa saat ja annat osaamista matalalla kynnyksellä tasavertaisena keskustelukumppanina.

Käynnistystyöpajassa tutustutaan vertaismentoroinnin periaatteisiin ja saadaan työkaluja tunnistaa, millaista tukea itse tarvitsee. Lisäksi aikaa on varattu ryhmien muodostamiseen. Työpajaan tullessa ei tarvitse tietää ennalta mitään vertaismentoroinnista: riittää että olet kiinnostunut aiheesta ja haluat kehittyä työssäsi merkityksellisellä tavalla.

Työpajaa ohjaa ammatticoach ja fasilitaattori Virpi Haavisto, joka on on erikoistunut luovien asiantuntijoiden työn ja johtamisen edesauttamiseen. Hänen taustansa on työpsykologiassa, johtamisessa ja organisaatiokäyttäytymisessä. Haavisto on tutkinut luovaa työtä ja tunteita taiteellisesti luovassa työssä Taideteollisessa korkeakoulussa.

Mentorointikausi päättyy yhteiseen tapaamiseen syyskuussa, jolloin vedetään yhteen kokemuksia ja annetaan palautetta.

Ilmoittaudu mukaan mentorointiohjelmaan. Mukaan mahtuu 40 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoitamme mukaan päässeille pian henkilökohtaisesti sähköpostitse.