Uutiset

Saaren kartanon residenssi

26.02.2020

Tutkija, hae Saaren kartanon residenssiin!

Koneen Säätiön rahoittamat tutkijat voivat hakea Saaren kartanoon joko yksilöresidenssiin tai tutkimusryhmänä hautomoviikolle.


Saaren kartano on Koneen Säätiön ylläpitämä kansainvälinen taiteilija ja -tutkijaresidenssi Mynämäellä. Sen tehtävänä on tarjota eri alojen taiteilijoille ja tutkijoille rauhallinen työskentely-ympäristö ja hedelmällinen kohtauspaikka.

Haku yksilöresidenssiin

Koneen Säätiön rahoittamat tutkijat voivat hakea residenssiin Saaren kartanolle Mynämäelle. Residenssityöskentelyn kesto on kaksi kuukautta. Tutkijoiden ei kuitenkaan tarvitse hakea paikkaa residenssihaussa, vaan he voivat olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtaja Leena Kelaan (leena.kela@koneensaatio.fi). Paikkoja ensi syksyn ja kevään 2021 residenssijaksoille täytyy hakea sähköpostitse viimeistään 15.3.2020 mennessä.

Haku tutkijoiden hautomoviikolle 2.–7.6.

Koneen Säätiön rahoittamat tutkimusryhmät voivat hakea hautomoviikolle Saaren kartanon residenssiin 2.–7.6. (residenssijakso päättyy klo 12). Residenssistä kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä toiminnanjohtaja Leena Kelaan 15.3.2020 mennessä. Kerrothan viestissä, toivotko majoitusta omassa huoneessa vai olisitko valmis jakamaan huoneen. Maksimimäärä henkilöitä jaetuissa huoneissa on 23 ja omissa huoneissa 18 henkilöä. Yksi asunnoista on esteetön. Saaren kartanon asunnoissa on perusvarusteltu keittiö tai minikeittiö, ja lisäksi yhdessä rakennuksessa on yhteiskeittiö. Työskentely- ja kokoontumistiloja on 4–5 (3 studiota, päärakennuksen sali ja yläkerta).

Lisätiedot:

Saaren kartanon toiminnanjohtaja Leena Kela, leena.kela@koneensaatio.fi