Uutiset

Apurahat

28.08.2017

Seuraa apurahainfoja Facebook Livessä

Minkälaisia hankkeita Koneen Säätiö tukee? Miten tiede ja taide voivat yhdistyä projekteissa, entä monialaisuus ja marginaali?


Yleiset hakuinfotilaisuudet Koneen Säätiön Kamarissa

Järjestämme elo- ja syyskuussa kaikille avoimia hakuinfotilaisuuksia Helsingissä, Koneen Säätiön Kamarissa. Tilaisuuksissa esittäytyy myös aina yksi Koneen Säätiön tukema hanke. Kysymyksiä voi esittää myös yleisesti apurahahakuun liittyen säätiön yliasiamies Anna Talasniemelle ja tiedeasiamies Kalle Korhoselle.

Hakuinfotilaisuudet ovat täynnä, mutta niitä voi seurata suorana Koneen Säätiön Facebook-sivulla.

Torstai 31.8. klo 9–11

Keskitymme erityisesti teemahakuun Ekologiset kompensaatiot yhteiskunnassa ja kulttuurissa. Mistä teemahaussa on kyse? Kuka voi hakea ja mihin tarkoitukseen? Minna Pekkonen on kertomassa Ekosysteemihotelli-hankkeesta.

Wednesday 6.9. at 9:30–11

What kinds of projects receive support from the Kone Foundation? How can research and art be combined in projects; and what about multidisciplinarity and margins? Kone Foundation executive director Anna Talasniemi and head of research funding Kalle Korhonen will offer information on the application process. Participants can also ask questions about applying a grant. The language of the event is English.

The session is full but it will be streamed online on the Kone Foundation’s Facebook page.

Torstai 7.9. klo 16–18

Keskitymme erityisesti Naapuridialogit -teemahakuun. Mistä teemahaussa on kyse? Kuka voi hakea ja mihin tarkoitukseen? Sosiologian professori Ilkka Arminen on kertomassa Tunnetko Naapurisi? -hankkeesta.

 

Asiamiesten apurahaneuvonnat

Säätiön asiamiehiltä voi myös varata henkilökohtaisia 20 minuutin tapaamisaikoja.

Keskiviikko 16.8. klo 10–13 TÄYNNÄ

Keskiviikko 30.8. klo 13–16 TÄYNNÄ

Perjantai 1.9. klo 10–12 TÄYNNÄ

Maanantai 4.9. klo 13–15 TÄYNNÄ

Tiistai 5.9. klo 12–15  TÄYNNÄ

Viime hetken apurahaneuvonta

Etkö mahtunut hakuinfotilaisuuteen tai jäikö jokin kysymys apurahan hakemisesta askarruttamaan? Tule esittämään kysymyksesi meille maanantaina 11.9. klo 14–17. Päivystämme silloin Koneen Säätiön toimistolla  (Tehtaankatu 21 B 49 (6. kerros), Helsinki. Lue lisää