Uutiset

Saaren kartanon residenssi

04.01.2019

Saaren kartanon Saarekkeen Iltakoulut jatkuvat ja haemme uusia asiantuntijoita

Saaren kartanon Saareke jatkaa toimintaansa ja myös suositut Mynämäen Iltakoulut jatkuvat tammikuusta lähtien! Haemme jälleen uusia oppimisen aiheita eli ilmianna paikallinen tietäjä, taitaja tai asiantuntija Mynämäen Iltakouluun.


Kutsumme jälleen Mynämäen ja lähialueiden ihmisiä ja yhteisöjä ilmiantamaan paikallisia asiantuntijoita ja osaajia Mynämäen Iltakouluun. Ehdota meille ystävääsi, tuttavaasi, tai vaikkapa työkaveriasi, joka tietää jostakin aihepiiristä paljon tai suhtautuu siihen erityisellä innolla!

Toivomme mahdollisemman monipuolisia erilaisia henkilöitä ja aihealueita koskevia ilmiantoja, kaikenlaisista teemoista maan ja taivaan väliltä. Ehdotettujen henkilöiden asiantuntijuus voi olla opintojen, kokemuksen tai harrastuksen kautta hankittua.

Mynämäen Iltakoulussa osallistujat pääsevät kuulemaan näitä eri aihepiirien asiantuntijoita oppien tietoa itselleen tuntemattomista asioista sekä mahdollisesti kokeilemaan uusia taitoja. Iltakoulu tulee olemaan otanta seudun monipuolisesta osaamisesta ja tietämyksestä. Iltakoulu on myös tapa tutustua omaan asuinympäristöön ja siellä asuviin ihmisiin.

Iltakoulua järjestetään kerran kuukaudessa, ja ilmiannoista kootaan vuodelle 2019 kuukausittainen tapahtumasarja. Oppitunnit ovat kaikille avointa maksutonta toimintaa, johon jokainen on tervetullut osallistumaan ja keskustelemaan. Tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa.

Postita ilmiantosi perjantaihin 11.1.2019 mennessä joko Saaren kartanoon ”Ilmianto”-otsikolla varustettuna (Saaren kartano, Saaren rantatie 21, 23140 Hietamäki) tai käy tekemässä se sähköisesti täällä. Mikäli ehdotuksia tulee enemmän kuin tapahtumia, osaajat pyritään valitsemaan niin, että ohjelma on mahdollisimman monipuolinen.

Ensimmäinen Mynämäen Iltakoulu järjestetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18–19 Saaren kartanon ylläpitämässä Saarekkeessa (Keskuskatu 20, Mynämäki). Ensimmäisen oppitunnin vetäjä on mehiläisasiantuntija Minna Karvinen, joka kertoo meille mehiläisistä ja opastaa mehiläisvahakynttilän tekemisessä. Heti oppitunnin jälkeen klo 19 julkistetaan Mynämäen Iltakoulun ohjelma.

Saareke Keskuskatu 20 23100 Mynämäki

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Linkki sähköiseen lomakkeeseen.

Iltoja ohjaavat Sanna Vainionpää ja Leena Kela. Sanna Vainionpää on mynämäkeläinen kuvataiteilija ja opettaja, joka tarkastelee Iltakoulu-tapahtumasarjassa eri-ikäisten yhdessä oppimista yhteisötaiteen keinoin. Leena Kela on Saaren kartanon residenssin toiminnanjohtaja ja performanssitaiteilija.

Lisätietoja

Leena Kela leena.kela@koneensaatio.fi, 040 732 3628

Sanna Vainionpää sanna.vainionpää@gmail.com, 040 756 2377