Uutiset

Tiede

27.08.2016

Ilmoittaudu mukaan Vuoden Tiedekynä 2017 -kilpailuun

Tällä kertaa vuorossa ovat humanististen alojen artikkelit.

Vuoden Tiedekynä -kilpailussa palkitaan tieteellinen suomenkielinen artikkeli, jossa suomen kieltä on käytetty erityisen ansiokkaasti. Palkinnosta kilpailevat tällä kertaa humanististen alojen artikkelit, jotka ovat ilmestyneet vuosien 2014–2016 aikana. Palkinnon suuruus on 25 000 euroa  ja se myönnetään artikkelin kirjoittajalle tai kirjoittajille alkuvuonna 2017.

Ilmoittautuminen on helppoa:

  • tieteellisten lehtien julkaisijat ja artikkelikokoelmien kustantajat voivat toimittaa julkaisunsa painettuna tai digitaalisena Koneen Säätiön tiedeasiamies Kalle Korhoselle. Voitte toimittaa koko vuosikerrat tai kokonaiset kirjat, valintaa ei tarvitse tehdä.
  • tieteellisten artikkelien kirjoittajat voivat lähettää julkaisunsa painettuna tai digitaalisena Kalle Korhoselle.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää yhteydenottoa sekä, jos julkaisut eivät ole avoimesti saatavilla verkossa, julkaisujen toimittamista Kalle Korhoselle. Verkossa avoimesti saatavilla olevista julkaisuista riittää verkko-osoitteen ilmoittaminen.

Ilmoita julkaisusi kilpailuun mahdollisimman pian, viimeistään 30.11.2016. Jos julkaisu on ilmestymässä joulukuun aikana, ilmoita siitä 30.11. mennessä ennakkoon ja toimita se 31.12. mennessä säätiöön.

Lisätiedot: Koneen Säätiön tiedeasiamies Kalle Korhonen, kalle.korhonen@koneensaatio.fi