Uutiset

Saaren kartanon residenssi

28.03.2018

Ilmianna paikallinen tietäjä, taitaja tai asiantuntija Mynämäen Iltakouluun!


Tiedätkö henkilön, joka tuntee pitsinnypläyksen salat tai on intohimoinen myrskybongari? Kutsumme Mynämäen ja lähialueiden ihmisiä ilmiantamaan paikallisia asiantuntijoita ja osaajia Saaren kartanon järjestämään Mynämäen Iltakouluun. Ehdota meille tuttavaasi, joka tietää jostakin aihepiiristä paljon, tai suhtautuu siihen erityisellä innolla!

Toivomme mahdollisemman laajasti erilaisia henkilöitä ja aihealueita koskevia ilmiantoja, kaikenlaisista teemoista maan ja taivaan väliltä. Ehdotettujen henkilöiden asiantuntijuus voi olla opintojen, kokemuksen tai harrastuksen kautta hankittua.

Mynämäen Iltakoulussa osallistujat pääsevät kuulemaan näitä eri aihepiirien asiantuntijoita oppien tietoa itselleen tuntemattomista asioista sekä mahdollisesti kokeilemaan uusia taitoja. Iltakoulu tulee olemaan otanta seudun monipuolisesta osaamisesta ja tietämyksestä. Iltakoulu on myös tapa tutustua omaan asuinympäristöön ja siellä asuviin ihmisiin.

Ilmiannoista kootaan kymmenen oppitunnin tapahtumasarja. Oppitunnit ovat kaikille avointa maksutonta toimintaa, johon jokainen on tervetullut osallistumaan ja keskustelemaan. Tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa.

Oppitunnit ovat kaikille avointa maksutonta toimintaa, johon jokainen on tervetullut osallistumaan ja keskustelemaan. Tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa.

Iltakoulua järjestetään joka toinen keskiviikko 25.4.2018 alkaen klo 18–19 Saaren kartanon ylläpitämässä yhteisöllisessä tilassa Mynämäen Y-kulmassa (Keskuskatu 20). Käynnissä on myös nimikilpailu, josta voit lukea täältä.

Postita ilmiantosi tiistaihin 10.4. mennessä joko Saaren kartanoon ”Ilmianto”-otsikolla varustettuna (Saaren kartano, Saaren rantatie 21, 23140 Hietamäki) tai käy tekemässä se sähköisesti täällä.

Mikäli ehdotuksia tulee enemmän kuin tapahtumia, osaajat pyritään valitsemaan niin, että ohjelma on mahdollisimman monipuolinen.

Valitut Mynämäen Iltakoulun oppitunnit suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä järjestäjän kanssa.

Valinnoista ilmoitetaan perjantaihin 13.4. mennessä. Järjestämme valituille yhteisen infon ja tapaamisen keskiviikkona 18.4. klo 18 Mynämäen Y-kulmassa.

Mynämäen Iltakoulu on osa Koneen Säätiön ylläpitämän Saaren kartanon residenssin 10-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Iltoja ohjaavat Sanna Vainionpää ja Leena Kela. Sanna Vainionpää on mynämäkeläinen kuvataiteilija ja opettaja, joka tarkastelee Iltakoulu-tapahtumasarjassa eri-ikäisten yhdessä oppimista yhteisötaiteen keinoin. Leena Kela on Saaren kartanon residenssin toiminnanjohtaja ja performanssitaiteilija.

Lisätietoja:

Leena Kela leena.kela@koneensaatio.fi, 044 768 1172

Sanna Vainionpää sanna.vainionpaa@gmail.com, 040 756 2377