Tapahtumat

Apurahansaajille

Viestinnän sparrauksesta saat puhtia hankkeesi näkyväksi tekemiseen

Tarjoamme säätiön viestintäyksikön osaamista apurahansaajien eli juuri sinun ja hankkeesi käyttöön! Sparraamme ja pohdimme kanssasi erilaisia hankkeesi viestintään liittyviä kysymyksiä sen mukaan, missä koet tarvitsevasi apua.

Apunasi ovat aiheesta riippuen säätiön viestinnän asiantuntijat Lauri Alaviitala ja Suvi Korhonen. Omasta hankkeesta ääneen puhuminen auttaa usein kirkastamaan sitä, mikä on juuri sinulle ja työryhmällesi paras tapa saavuttaa ne tavoitteet, jotka haluatte hankkeen näkyvyydelle ja vaikuttavuudelle asettaa. Kokemuksemme on, että asiantuntemuksestamme ja näkökulmistamme on lähes aina hyötyä apurahansaajalle, ja meille taas on tärkeää ja kiinnostavaa kuulla hankkeista. Ilo on siis molemminpuolinen.

Pyrimme auttamaan isolla skaalalla kaikenlaisissa viestinnän aiheissa. Voimme pohtia yhdessä isoa kuvaa eli viestinnän tavoitteita, kohderyhmiä ja kanavia tai vaikkapa sitä, millä tavalla ja missä aikataulussa hankkeen tulokset kannattaa julkistaa. Osaamme opastaa muun muassa verkkosivuihin, blogialustoihin, uutiskirjeisiin, sosiaaliseen mediaan, visualisointiin ja visuaaliseen ilmeeseen, markkinointiin, julkaisemiseen, tilaisuuksien järjestämiseen ja tuottamiseen, vaikuttavuuteen ja medianäkyvyyteen liittyvissä asioissa.

Parhaimman hyödyn sparrauksesta saat, jos valitset yhdessä ratkaistavaksi yhden asian tai asiakokonaisuuden.

Järjestämme sparraushetkiä kevään aikana seuraavina torstaipäivinä: 9.3., 6.4., 4.5. ja 8.6. Yhden sparraustuokion pituus on 45 minuuttia. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella. Jos lomakkeen ajankohdat eivät sovi, sopiaksesi ajankohdan voit olla yhteydessä Suvi Korhoseen: suvi.korhonen@koneensaatio.fi. Tapaamiset voidaan järjestää toimistollamme Lauttasaaressa tai etänä. Lämpimästi tervetuloa!