Tapahtumat

Apurahanhakijoille

Infotilaisuus syksyn 2024 hausta

Koneen Säätiön vuosittainen rahoitushaku järjestetään jälleen 1.–15. syyskuuta 2024. Tervetuloa infotilaisuuteen, jossa kerromme lisätietoa syksyn yleisestä hausta ja teemahausta.

Tilaisuuden ensimmäisen tunnin aikana

  • Koneen Säätiön toimitusjohtaja Ulla Tuomarla kertoo säätiön strategiasta
  • tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen kertoo rahoituksen painopisteistä ja vuoden 2024 teemahausta Media ja demokratia 2020-luvun Suomessa
  • apurahakoordinaattori Laura Lees kertoo hakemusten arvioinnista.

Toinen tunti on varattu yleisön kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä YouTuben chatissa (vaatii kirjautumisen alustalle) ja paikan päällä Lauttasaaren kartanossa. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Tilaisuus tulkataan suomalaisella viittomakielellä. Tulkkaus näkyy myös YouTube-videolla.

Näin osallistut infoon

YouTube-kanavallamme linkki live-videoon näkyy ennen tilaisuuden alkua kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön rahoitusinfo 3.6.2024. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, 00200 Helsinki) istumapaikkoja on rajallisesti, joten pyydämme paikan päälle tulijoita ilmoittautumaan etukäteen.

Toivomme, että myös verkko-osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan ja vastaavat pariin taustakysymykseen, jotta voimme valmistella puheenvuoroista osallistujille mahdollisimman hyödylliset.

Tervetuloa kuulolle!

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja. Voit lukea turvallisemman tilan periaatteemme täältä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Mihin syksyn haussa voi hakea rahoitusta?

Koneen Säätiön rahoitusmyöntöjen tavoitteena on luoda edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle. Tuemme humanistista, yhteiskuntatieteellistä, taiteellista ja ympäristöntutkimusta, ammatillista taiteellista työskentelyä sekä monialaista tiedettä ja taidetta yhdistävää tai niihin pohjautuvaa työtä.

Lue lisää Koneen Säätiön rahoituksesta Apurahanhakijalle-sivulta