Tapahtumat

Apurahansaajille, apurahanhakijoille

Apurahavastaanotto

Tarjoamme sparrausapua apurahansaajille jo rahoitusta saavan hankkeen etenemiseen liittyvissä kysymyksissä tai apurahanhakijoille kokonaan uuden hankkeen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä.

Vastaanottoaikoja voi hyödyntää esimerkiksi seuraavissa kysymyksissä: 

  • Jo rahoitusta saavan hankkeen muuttuminen alkuperäisestä suunnitelmasta, hankkeen johtaminen ja toteuttaminen, työryhmässä ilmenneet haasteet ja niiden ratkaiseminen
  • Uudet hakemukset: säätiön rahoituksen ja arvioinnin painopisteet, valinnat hakemuksessa. Luethan etukäteen säätiön hakuohjeet.

Voit varata 20 minuutin keskusteluajan. Keskustelut järjestetään puhelimitse tai Zoomissa. Varaa aika meiltä: 

  • tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen: tiede ja tieteen yleistajuistamisen apurahat, myös taiteellinen tutkimus 
  • apurahakoordinaattori Maija Karasvaara: taiteen ja kulttuurin apurahat, yleiset apurahoihin liittyvät kysymykset 

Tarkista lomakkeelta, että olet varannut ajan oikealle henkilölle. Varaus on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostilla. Varaathan vain yhden vastaanottoajan, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.

Jos olet tulossa vastaanotolle yksin, suosittelemme puhelinvastaanottoa. Työryhmät voivat osallistua Zoomin kautta. Lähetämme Zoomissa kontaktipyynnön vastaanotolle. Käythän hyväksymässä sen ennen tapaamista.

Kevään loput apurahavastaanotot järjestetään:

Ke 10.5.2023 klo 10–12
Ke 7.6.2023 klo 10–12

Ilmoittautumiset kullekin vastaanotolle avautuvat, kun edellinen vastaanotto on pidetty.

Varaa aika vastaanotolle 12.4.

Tutustu apurahanhakijan ohjeisiin