Tapahtumat

Apurahansaajille, apurahanhakijoille

Apurahavastaanotto

Tarjoamme sparrausapua apurahansaajille jo rahoitusta saavan hankkeen etenemiseen liittyvissä kysymyksissä tai apurahanhakijoille kokonaan uuden hankkeen suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä. Apurahansaajat voivat varata neuvonta-ajan myös hankkeen viestinnän kehittämiseen.  

Vastaanottoaikoja voi hyödyntää esimerkiksi seuraavissa kysymyksissä: 

  • Jo rahoitusta saavan hankkeen muuttuminen alkuperäisestä suunnitelmasta, hankkeen johtaminen ja toteuttaminen, työryhmässä ilmenneet haasteet ja niiden ratkaiseminen 
  • Uudet hakemukset: säätiön rahoituksen ja arvioinnin painopisteet, valinnat hakemuksessa. Luethan etukäteen säätiön hakuohjeet.
  • Jo rahoitusta saavan hankkeen viestintä: tavoitteiden asettaminen, viestintäsuunnitelman laatiminen, kohderyhmät ja yleisöt, viestintäkanavat, markkinointi, sosiaalisen median hyödyntäminen, viestinnän työkalut, tilaisuuksien järjestäminen.

Voit varata 20 minuutin keskusteluajan. Keskustelut järjestetään toistaiseksi Zoomissa tai puhelimitse. Varaa aika meiltä: 

  • tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen: tiede ja tieteen yleistajuistamisen apurahat, myös taiteellinen tutkimus 
  • ohjelmakoordinaattori Silja Pasila ja apurahakoordinaattori Maija Karasvaara: taiteen ja kulttuurin apurahat, yleiset apurahoihin liittyvät kysymykset 
  • viestintäjohtaja Heljä Franssila: apurahansaajien hankkeiden viestinnän sparraus 

Tarkista lomakkeelta, että olet varannut ajan oikealle henkilölle. Varaus on voimassa, kun olemme vahvistaneet sen sähköpostilla. Varaathan vain yhden vastaanottoajan, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Lähetämme kontaktipyynnön vastaanotolle Zoomissa. Käythän hyväksymässä sen ennen tapaamista.

Apurahavastaanottoja järjestetään kevään aikana kerran kuussa (maaliskuusta kesäkuuhun). Ilmoittautumiset kullekin vastaanotolle avautuvat, kun edellinen vastaanotto on pidetty.

Ilmoittaudu 13.4. vastaanotolle tästä