Taiteellinen työskentely ja yksityisnäyttelyn valmistaminen tm• galleriaan vuonna 2020

Haen apurahaa taiteelliseen työskentelyyni, uusien teoksien valmistamiseen ja yksityisnäyttelyn järjestämiseen vuonna 2020. Soolotyöskentelyni sisältää maalauksia, installaatioita, kollaaseja, piirustustuksia ja esineteoksia. Teen myös osallistavia performansseja ryhmässä JOKAklubi.

Hankkeeni toteutui upeasti ja lähes suunnitelmien mukaisesti. Yksi muutoksista oli, että yksityisnäyttelyni ajankohta siirtyi korona-pandemian takia elokuulta joulukuulle 2020. Näyttely saatettiin pitää koko ajan avoimena yleisölle. Vuosi 2020 olin todella tuottelias ja uusia teoksia syntyi paljon. Yksityisnäyttelyni "vesihiisi sihisi hississä" teokset ovat kaikki syntyneet apuraha vuonna.
Syyskuussa 2020 JOKAklubi performanssiryhmäni osallistui SÈANCE FICTION näyttelyyn Frankfurtissa, Kunstverein Familie Montezissa audio-installaatiolla sekä osallistavalla performanssilla. Muut JOKAklubin esiintymiset peruuntuivat ja siirtyivät tulevaisuuteen. Lisäksi toteutin osallistavan installaatio-performanssin bunkkerissa Hampurissa, joka oli tietyllä tapaa teos "jonka toteuttamisesta olin unelmoinnut".