Uutiset

Saaren kartanon residenssi

23.10.2018

Varaa Saareke käyttöösi!

Saaren kartanon yhteisöllinen tila Saareke on varattavissa maksutta kaikille avoimiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tilassa voi järjestää vaikka pienen seminaarin, työpajan tai kokouksen.

Huom.! Päivitämme sivua.

Saareke on maksutta kaikkien käytettävissä

Saareke sijaitsee Mynämäen keskustassa, Y-kulmassa osoitteessa Keskuskatu 20, Mynämäki.

Kuka tahansa voi varata tilan kaikille avoimeen yleishyödylliseen toimintaan, mutta tämän lisäksi esimerkiksi yhdistykset voivat varata tilan omiin tilaisuuksiinsa.

Tila on käytettävissä klo 9–21 välisenä aikana. Tilan voi varata yhdeksi päiväksi kerrallaan.

Huom. Tila ei ole käytettävissä poliittisiin kokoontumisiin tai kaupallisiin tapahtumiin.

Saarekkeen varustelu:

 • 100 m2 tila, joka soveltuu parhaiten noin 40 henkilön tilaisuuksiin.
 • Pöydät ja tuolit noin 40 hengelle.
 • Langaton internetyhteys.
 • TV, 43”, jossa sisäänrakennettu WiFi, USB-mediatoisto, Liitännät: 4 x HDMI 2.0, 3 x USB, VGA, PC-audio in (via YPbPr), digitaalinen audio out (optical), kuulokeliitäntä, LAN
 • Minikeittiö, varusteluna vesipiste, jenkkijääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Saarekkeen astiat ja termospullot ovat varaajan käytettävissä.
 • Tila ei ole esteetön.

Varaaja sitoutuu seuraaviin ehtoihin:

 • Järjestettävä toiminta on yleishyödyllistä, yhdenvertaista ja syrjimätöntä sekä kaikille avointa.
 • Toiminta ei ole poliittista eikä kaupallista.
 • Tilaa käytetään kunnioittaen taloyhtiön muita asukkaita ja vuokralaisia.
 • Tila siivotaan käytön jälkeen, myös astiat pestään. Toivomme, että tilaisuuksien järjestäjät eivät käyttäisi kertakäyttöastioita. Myös roskat tulee kierrättää ja tyhjentää tilassa olevien ohjeiden mukaisesti.
 • Mahdollisista tilaan liittyvistä ongelmista tulee välittömästi ilmoittaa Saaren kartanoon.

Varauskalenterin käyttö

Saarekkeen voi varata sähköisen varausjärjestelmän kautta. Mene osoitteeseen https://vello.fi/koneensaatiosaarenkartano/

Klikkaa vasemmasta sivupalkista harmaalla pohjalla olevan ”Palvelu”-tekstin oikealla puolella olevaa alaspäin osoittavaa nuolta. Ruudulle avautuu kaksi vaihtoehtoa, joista klikkaa joko ”Saarekkeen alustava varaus puoli päivää (6 h)” tai ”Saarekkeen alustava varaus koko päivä (12 h)”. Jos haluat varata tilan vain pariksi tunniksi, valitse siinä tapauksessa varausvaihtoehto puoli päivää.

Valitse tämän jälkeen kalenterista sopiva päivä ja aika. Pääset seuraavaan viikkoon ylhäältä oikealta nuolella ”Seuraava vk”. Voit palata taaksepäin painamalla nuolta ”Edellinen vk”. Takaisin tähän hetkeen pääset keskellä olevasta ”Tänään”-kuvakkeesta.

Kun olet valinnut haluamasi ajan, nähtäville tulee täytettävä lomake. Kirjoita kysytyt tiedot ja kohtaan ”Viesti työntekijälle” kerro mitä tarkoitusta varten haluat varata Saarekkeen. Kun olet täyttänyt kysytyt tiedot (sinun tulee hyväksyä myös ehdot ja henkilötietojen käsittely), paina ”Tee varaus” -painiketta.

Saat viestin sähköpostiisi tekemästäsi alustavasta varauksesta. Käsittelemme varauksesi mahdollisimman pian toimistoaikamme puitteissa (arkisin 9–16). Mikäli varaus onnistuu, saat sähköpostilla vahvistuksen ja myös lisäohjeita tilan käyttöön liittyen. Mikäli haluat peruuttaa tapahtuman, sen voi tehdä sähköpostista löytyvät ”Palaa varaukseen” -linkin kautta.

 

Lisätietoja voi tiedustella Saaren kartanosta saari@koneensaatio.fi.

Tervetuloa Saarekkeeseen!