Uutiset

Saaren kartanon residenssi

13.02.2020

Saarekkeen Mynämäen Iltakoulu jatkuu

Suositut Mynämäen Iltakoulun oppitunnit jatkuvat jälleen maaliskuussa. Kutsumme nyt kolmatta kertaa Mynämäen ja lähialueiden ihmisiä ehdottamaan paikallisia asiantuntijoita ja osaajia Mynämäen Iltakouluun. Kerro meille tuttavastasi, joka tietää jostain aihepiiristä paljon tai suhtautuu siihen erityisellä innolla. Voit ehdottaa myös itseäsi.

Toivomme mahdollisimman laajasti eri aihealueita koskevia ehdotuksia. Ehdotettujen henkilöiden asiantuntijuus voi olla opintojen, kokemuksen tai harrastuksen kautta hankittua. Edellisinä vuosina olemme päässeet tutustumaan laajasti eri aihealueisiin ja asiantuntijoihin. Klikkaa ja lue lisää vuoden 2018 ja 2019 Iltakouluista.

Mynämäen Iltakoulussa vietetään yhdessä iltaa ja kuullaan seudun monipuolisesta osaamisesta ja tietämyksestä. Iltakoulu on myös mainio tapa tutustua omaan asuinympäristöön ja siellä asuviin ihmisiin.

Ehdotuksista koostetaan keväälle ja syksylle 2020 tapahtumasarja. Oppitunnit ovat kaikille avointa maksutonta toimintaa, johon jokainen on tervetullut osallistumaan ja keskustelemaan. Tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa.

Ensimmäinen iltakoulu järjestetään torstaina 26.3.2020 klo 18–19 Saaren kartanon residenssin ylläpitämässä yhteisöllisessä tilassa Saarekkeessa Mynämäen Y-kulmassa (Keskuskatu 20).

Postita ehdotuksesi tiistaihin 1.3.2020 mennessä Saaren kartanoon ”Iltakoulu”-otsikolla varustettuna (Saaren kartano, Saaren rantatie 21, 23140 Hietamäki) tai käy tekemässä se sähköisesti täällä. Mikäli ehdotuksia tulee enemmän kuin tapahtumia, osaajat pyritään valitsemaan niin, että ohjelma on mahdollisimman monipuolinen.

Valitut Mynämäen Iltakoulun oppitunnit suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä yhteisötaiteilija Sanna Vainionpään kanssa.

Julkaisemme valinnat sekä Iltakoulun kevään ja syksyn aikataulut keskiviikkona 11.3.2020.

Mynämäen Iltakoulu on osa Koneen Säätiön ylläpitämän Saaren kartanon taiteilijaresidenssin ohjelmaa. Iltoja ohjaa mynämäkeläinen kuvataiteilija, taidepedagogi ja taiteen asiantuntija Sanna Vainionpää, joka tarkastelee Iltakoulu-tapahtumasarjassa eri-ikäisten yhdessä oppimista yhteisötaiteen keinoin.

 

Linkki ilmoittatumislomakkeeseen

 

Lisätietoja: Sanna Vainionpää sanna.vainionpaa@gmail.com 040 756 2377