Uutiset

Tiede

24.01.2019

Saarekkeen Iltakoulun ohjelma vuodelle 2019

Mynämäen Iltakoulu järjestetään Saaren kartanon Saarekkeessa (Keskuskatu 20, 23100 Mynämäki) kerran kuukaudessa 23. tammikuuta alkaen klo 18–19.


Mynämäen Iltakoulun vuoden 2019 tapahtumasarjassa perehdymme ihmisten ja eläinten terveyden ylläpitämiseen. Kuulemme ruokavaliosta, joka tukee ihmisten kivunhoitoa. Tutustumme yrttien ja oliiviöljyn terveysvaikutuksiin sekä kokeilemme aasialaista terveysliikuntaa. Aiheena on myös ikonimaalaus mielentilana ja osana hyvinvointia.

Iltakouluissa perehdymme ja tutustumme lähialueen rakennuskantaan Kaarlo Vilanderin talopiirustusten kautta, matkustamiseen bloggaamisen näkökulmasta sekä kurkistamme tulevaisuudentutkijan kanssa tulevaisuuteen. Harjoittelemme erilaisia taitoja mehiläisvahakynttilöiden parissa, sidomme kukkia seppeleeksi sekä pujottelemme helmikoruja.

Asiantuntijoina ovat tänä vuonna Heidi Amedeo (oliiviöljy), Timo Anttila (Vilanderin talopiirustukset), Tuuli Jansson (ikonimaalaus), Minna Karvinen (mehiläiset), Liisa Kauppila (tulevaisuudentutkimus), Niina Kulmala (kukkaseppeleet), Johanna Kuparinen (koirien lihashuolto), Hanna Laiho (kipuruokavalio), Jonna Pitkäkaski (helmikorut), Päivi Seppä-Lassila (matkabloggaus), Goro Shintami (aasialainen terveysliikunta) sekä Liisa-Maija Verainen (yrtit).

Iltakoulu on kaikille avoin ja maksuton tapahtumasarja täynnä tekemistä, tietoa ja mukavaa yhdessäoloa. Tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa.

MYNÄMÄEN ILTAKOULUN VUODEN 2019 OHJELMA KESKIVIIKKOISIN KLO 18–19

23.1. Minna Karvinen, mehiläishoitaja, mehiläiset

6.2. Liisa-Maija Verainen, fytoterapeutti, yrtti-ilta

20.3. Päivi Seppä-Lassila, Parasta lähteä nyt -blogin kirjoittaja, matkabloggaus

17.4. Jonna Pitkäkaski, korutaiteilija, helmikorut

15.5. Goro Shintami, taiteilija, aasialainen terveysliikunta

12.6. Niina Kulmala, floristi, kukkaseppeleet

10.7. Liisa Kauppila, tulevaisuudentutkija, tulevaisuudentutkimus – tieteen ja taiteen rajapinnassa

28.8. Heidi Amedeo, FM, oliiviöljyn käyttö

11.9. Hanna Laiho, fysioterapeutti, kipuruokavalio

9.10. Tuuli Jansson, ikoniharrastaja, näkökulmia ikonimaalaukseen

6.11. Timo Anttila, yhteiskuntatieteilijä, rakennusmestari Kaarlo Vilanderin talopiirustukset

4.12. Johanna Kuparinen, koirahieroja, koirien lihashuolto pennusta senioriin

Iltoja ohjaa Sanna Vainionpää. Sanna Vainionpää on mynämäkeläinen kuvataiteilija ja opettaja, joka tarkastelee Iltakoulu-tapahtumasarjassa eri-ikäisten yhdessä oppimista yhteisötaiteen keinoin.