Uutiset

Apurahat

18.03.2020

Minkälaista tukea tieteen ja taiteen ammattilaiset tarvitsevat koronaviruspandemian takia – vastaa kyselyyn!

Selvitämme mahdollisuutta tukea erityisesti taiteen ja tieteen ammattilaisia, joiden toimeentulon koronaviruspandemia on katkaissut. Siksi haluamme kerätä tietoa siitä, millaisille tukitoimille olisi nyt tarvetta. Kysely on suunnattu kaikille, joille koronavirus aiheuttaa ansionmenetyksiä.


Näyttää siltä, että koronavirus ei ole nopeasti ohimenevä haaste vaan pitkävaikutteinen kriisi, joka vaikuttaa yhteiskuntaamme ja elämäämme perusteellisesti. Koneen Säätiö on vakavarainen tiede- ja taiderahoittaja, joka pystyy tukemaan tieteen ja taiteen tekijöitä haastavinakin aikoina. Selvitämme mahdollisuutta tukea erityisesti taiteen ja tieteen ammattilaisia, joiden toimeentulon koronaviruspandemia on katkaissut. Tätä varten olemme päättäneet – monen muun toimijan tavoin – kerätä tietoa siitä, miten koronavirusepidemia vaikuttaa tieteen ja taiteen ammattilaisten työhön ja toimeentuloon.

Toivomme pikaisia vastauksia kyselyyn, johon pääset tästä linkistä. Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti.

Kiitos, kun jaat tilanteesi ja näkemyksesi meille!