Tapahtumat

Apurahanhakijoille

Infotilaisuus syksyn apurahahausta

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku järjestetään jälleen 1.–15. syyskuuta 2022. Elokuun apurahainfossa kerromme lisätietoa syksyn hausta ja hakuprosessista: millaisia hankkeita rahoitamme, mitkä ovat rahoituksen painopisteet ja miten apurahaa haetaan verkkopalvelussa?

Tilaisuuden ensimmäisen tunti on varattu Koneen Säätiön puheenvuoroille. Toinen tunti on varattu yleisön kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä YouTuben chatissa (vaatii kirjautumisen alustalle) ja paikan päällä Lauttasaaressa. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Näin osallistut tilaisuuteen

Youtube-kanavallamme linkki live-videoon näkyy ennen tilaisuuden alkua kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön apurahainfo 17.8. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, 00200 Helsinki) istumapaikkoja on rajallisesti, joten pyydämme paikan päälle tulijoita ilmoittautumaan etukäteen.

Toivomme, että myös verkko-osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan vastaamalla pariin taustakysymykseen, jotta voimme valmistella tilaisuuden puheenvuoroista osallistujaryhmän kannalta mahdollisimman hyödylliset.

Tervetuloa kuulolle!

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Ilmoittaudu apurahainfoon täällä