Tapahtumat

Apurahanhakijoille

Infotilaisuus Koneen Säätiön syksyn 2023 apurahahausta

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku järjestetään jälleen 1.–15. syyskuuta 2023. Tervetuloa infotilaisuuteen, jossa kerromme lisätietoa hausta!

Tilaisuuden ensimmäisen tunnin aikana

  • Koneen Säätiön toimitusjohtaja Ulla Tuomarla kertoo säätiön vapaata ja moniäänistä tiedettä ja taidetta korostavasta strategiasta
  • tiede- ja taiderahoituksen johtaja Kalle Korhonen kertoo rahoituksen painopisteistä ja vuoden 2023 teemahausta
  • apurahakoordinaattori Laura Lees kertoo hakemusten arvioinnista.

Toinen tunti on varattu yleisön kysymyksille. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä YouTuben chatissa (vaatii kirjautumisen alustalle) ja paikan päällä Lauttasaaren kartanossa. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Näin osallistut infoon

Youtube-kanavallamme linkki live-videoon näkyy ennen tilaisuuden alkua kanavan aloitusnäkymässä otsikolla Koneen Säätiön apurahainfo 5.6.2023. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa myös jälkikäteen.

Lauttasaaren kartanossa (Otavantie 10, 00200 Helsinki) istumapaikkoja on rajallisesti, joten pyydämme paikan päälle tulijoita ilmoittautumaan etukäteen.

Toivomme, että myös verkko-osallistujat ilmoittautuvat tapahtumaan ja vastaavat pariin taustakysymykseen, jotta voimme valmistella tilaisuuden puheenvuoroista osallistujaryhmän kannalta mahdollisimman hyödylliset.

Tervetuloa kuulolle!

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans- eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä

Mihin syksyn apurahahaussa voi hakea rahoitusta?

Koneen Säätiön apurahamyöntöjen tavoitteena on luoda edellytyksiä vapaalle ja moniääniselle tieteelle ja taiteelle.Tuemme humanistista, yhteiskuntatieteellistä, taiteellista ja ympäristöntutkimusta, ammatillista taiteellista työskentelyä sekä monialaista tiedettä ja taidetta yhdistävää tai niihin pohjautuvaa työtä.

Lue lisää Koneen Säätiön apurahamyönnöistä Apurahanhakijalle-sivulta