Kalenteri | 12.01.2017

Vuosisadan rakentajat -hakuklinikka Tampereella

Lisää omaan kalenteriin 2017-01-12 2017-01-12 Europe/Helsinki Vuosisadan rakentajat -hakuklinikka Tampereella Vuosisadan rakentajat -hakuklinikka Tampereella Koneen Säätiö

2017

12.1.

Vuosisadan rakentajat on suomalaisten säätiöiden haastekilpailu, jossa etsitään ratkaisuja nuorten paremman tulevaisuuden puolesta. Parhaan ratkaisun kehittänyt tiimi saa säätiöiltä merkittävän rahoituksen ratkaisunsa toteuttamiseksi. Lue lisää kilpailusta

Haku kilpailuun on nyt auki! Mutta mihin kilpailussa etsitään ratkaisuja, miten kilpailu etenee, mitä kaikkea siitä voikaan saada, minkälaiset ratkaisut voivat voittaa, mitä tiimeiltä toivotaan?

Hakuklinikalla Tampereella 12.1. klo 14.45–17 kuulet lisää kilpailusta ja saat vastauksia sinua pohdituttaviin kysymyksiin. Lisäksi saat käytännön apua parhaan mahdollisen hakemuksen tekemiseen ja voit löytää tiimiisi jäseniä.

Hakuklinikalle ovat tervetulleita kaikki kilpailusta kiinnostuneet riippumatta siitä, miten valmis ratkaisusi tai tiimisi on eikä se sido sinua mihinkään.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.1.