Tapahtumat

Vertaismentoroinnin lopputapaaminen

16.09.2020

Kevään vertaismentoroinnissa säätiön apurahansaajat ovat muodostaneet tarvitsemansa tuen ja kiinnostuksensa mukaan ryhmiä, joissa on työstetty ryhmän yhdessä sopimia aiheita yhteisesti laaditussa aikataulussa. Vertaismentoroinnin lopputapaamiseen voi osallistua joko paikan päällä Lauttasaaren kartanossa tai etänä Zoom-videokokoustyökalun välityksellä.
Kuva: Joel Haapamäki

Aika ja paikka: keskiviikko 16.9. klo 13–16 Lauttasaaren kartano (Otavantie 10) ja Zoom-videokokousalusta

Kevään vertaismentoroinnin lopputapaamisessa vaihdamme kokemuksia vertaismentoroinnista, luomme pohjaa tuleville vertaismentorointiryhmille ja verkostoidumme.

Pohdimme muun muassa seuraavia kysymyksiä: Mikä toimi vertaismentoroinnissa erityisen hyvin, ja miten sitä voisi tukea edelleen? Mikä tuotti haasteita ryhmässä, ja miten sitä voitaisiin auttaa? Lisäksi luomme käytännönläheisiä vinkkejä vertaismentorointiryhmille jatkoa varten.

Voit valmistautua vertaismentoroinnin lopputapaamiseen varautumalla kertomaan tilaisuudessa oman ryhmäsi työskentelystä.

Aikataulu:

13.00–13.30 Kuulumisten vaihto
13.30–15.30 Ryhmien kokemuksia vertaismentoroinnista ja käytännön vinkkejä jatkoa varten
15.30–16 Yhteenveto

Lähetämme etäyhteyden kautta osallistuville tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täällä

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (koneensaatio@koneensaatio.fi) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä.

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää