Tapahtumat

Vertaismentoroinnin lopputapaaminen

22.09.2021

Kevään 2021 vertaismentoroinnissa säätiön apurahansaajat ovat muodostaneet tarvitsemansa tuen ja kiinnostuksensa mukaan ryhmiä, joissa on työstetty ryhmän yhdessä sopimia aiheita yhteisesti laaditussa aikataulussa. Mentorointiohjelma päättyy yhteiseen lopputapaamiseen, jossa keskustellaan kokemuksista ja yhdessä opitusta.
Kuva: Joel Haapamäki

Aika: ke 22.9. klo 13–16
Paikka: Zoom-videokokous.

Lopputapaamisessa keskustellaan yhdessä vertaismentoroinnin kokemuksista ja analysoidaan, mitä opittiin. Pohdimme muun muassa seuraavia kysymyksiä: mikä toimi vertaismentoroinnissa erityisen hyvin, ja miten sitä voisi tukea edelleen? Mikä tuotti haasteita ryhmässä, ja miten sitä voitaisiin auttaa? Lisäksi luomme käytännönläheisiä vinkkejä vertaismentorointiryhmille jatkoa varten.

Voit valmistautua vertaismentoroinnin lopputapaamiseen varautumalla kertomaan tilaisuudessa oman ryhmäsi työskentelystä. Toivomme, että jokaisesta ryhmästä pääsisi paikalle ainakin yksi edustaja!

Ilmoittaudu mukaan täällä

 

Aikataulu:

13.00–13.30 Tutustuminen
13.30–15.30 Ryhmien kokemuksia ja oppeja sekä käytännön vinkkejä jatkoa varten
15.30–16 Yhteenveto

 

Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

2.12.2021

Apurahamyöntöjen julkistus