Kalenteri | 01.10.2016

Säätiöpäivä

Suomen kolmatta Säätiöpäivää vietetään lauantaina 1.10. 2016. Päivän tavoitteena on tehdä laajalti tutuksi säätiöiden työtä ja tukea taiteelle, tieteelle ja kulttuurille. Säätiöpäivän päätapahtumaa vietetään sirkuksen merkeissä Helsingin Suvilahdessa. Turussa tapahtumat keskittyvät Hansa-korttelin Thalia-torille, jossa myös Saaren kartanon toiminta on esillä.
Lisää omaan kalenteriin 2016-10-01 2016-10-01 Europe/Helsinki Säätiöpäivä Säätiöpäivä Koneen Säätiö

2016

1.10.
Sirkus Aikamoinen esiintyy Säätiöpäivän päätapahtumassa Suvilahdessa. Kuva: Jouni Ihalainen

Säätiöpäivän päätapahtuma on tänä vuonna koko perheen maksuton sirkuspäivä. Lauantaina 1.10.2016 klo 10–14 Circus Helsingin tiloissa Suvilahdessa on luvassa säätiöiden tukemia sirkusesityksiä, temppurata, satuja, popcornia, ilmapalloja, Kolesteroliklovni, pikkusirkuslaisia ja kaikenlaista suhinaa ja sutinaa.

Esiintymässä on myös Sirkus Aikamoinen, joka esittää otteita Onnellisten Maa -esityksestä, joka on taidokkaasti käsin veistetty oodi sirkukselle, ja sen herättämille mielikuville. Esityksen lähtökohtana on Federico Fellinin I Clowns -elokuvan estetiikka ja tunnelma. Esityksen kantavana teemana on itse sirkus ja sen luomat ajatukset, mielikuvat ja muistot. Lue lisää ja katso koko ohjelma

Turussa tapahtumat keskittyvät Hansa-korttelin Thalia-torille, jossa myös Saaren kartanon toiminta on esillä. Lue lisää Turun tapahtumista

Toivomme myös apurahansaajien tuovan esiin sitä tärkeää työtä jota he tekevät. Järjestä esimerkiksi avoimet harjoitukset, avoin projektikokous tai vaikkapa avoimet ovet työhuoneella. Vinkkaa tilaisuudestasi viestintäkoordinaattorillemme Lauralle, niin lisäämme sen tänne. Kerro myös facebookissa, twitterissä tai muussa sosiaalisessa mediassa apurahatyöstäsi: #rohkeatekijä, #Säätiöpäivä, #Stiftelsedagen.

Tapahtuman satoa

Säätiöpäivän päätapahtumaa vietettiin koko perheen sirkuspäivänä Circus Helsingin tiloissa Suvilahdessa. Koko päivän aikana yli 900 kävijää kävi nauttimassa mm. temppuradasta ja Sirkus Aikamoisen sirkusesityksistä.

48 26 23 22 16 11 04

Kuvat: Samu Hintsa


Jaa tämä : Twitter | Facebook | Sähköposti