Tapahtumat

Rohkeat tekijät: Sattuma-klubi

05.06.2019

Uusi, moni-genreinen Sattuma-klubi aloittaa toimintansa Bottalla elokuussa. Klubin ohjelma julkistetaan keskiviikkona 5. kesäkuuta ja sen juhlinta alkaa Lauttasaaren kartanolla klo 18. Tervetuloa viettämään kesäiltaa musiikin parissa!

Aika ja paikka: Keskiviikko 5.6. klo 18.00–21.00, Lauttasaaren kartano (Otavantie 10, Helsinki, esteetön sisäänkäynti Kauppaneuvoksentien puolelta)

Helsinkiin syntyy uusi musiikkiklubi, kun moni-genreinen Sattuma-klubi aloittaa toimintansa Bottalla elokuussa. Sattuma järjestetään Bottan kolmannessa kerroksessa Tina-klubin tiloissa joka tiistai-ilta elokuusta alkaen.

Klubi tarjoaa läpileikkauksen sekä suomalaisia että ulkomaisia artisteja. Lavalle tuodaan viikoittain yhtyeitä eri musiikkigenreistä, rajoja ylittäen.

“Olemme halunneet luoda uuden musiikkiklubin tarkoituksena yhdistää eri musiikin tyylilajien voimat. Joka viikko on täyttä sattumaa mitä klubilla kuullaan. Takaan, että elämyksiä on tiedossa”, sanoo Saku Mattila, Tölöläb-yhtyeen jäsen ja yksi klubin perustajista.

Järjestäjinä toimii neljä Helsingin musiikkielämän vaikuttajaa: vanhan musiikin yhdistys Café Barock, jazz-kollektiivi Vallilan Jazz, klassinen kamarimusiikkiyhdistys Kamari Ry. sekä elektroakustinen Tölöläb-yhtye.

Sattuma-klubin ohjelma julkistetaan keskiviikkona 5.6.2019 ja sen juhlinta alkaa Koneen Säätiön kartanossa ja puutarhassa Helsingin Lauttasaaressa alkaen klo 18.00. Lauttasaaren kartanon sulkiessa Pihatalossa musisoidaan noin klo 19.30 alkaen, ja puutarhajuhla päättyy noin klo 21.00. Tämän jälkeen Sattuma-klubi ajaa metrolla jatkoille Bottan Tina-klubille, jossa ohjelmassa on moni-genreiset jamit.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen 29.5. mennessä täällä.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Saku Mattila
puh. 040 578 5671
email: sakuoboe@gmail.com

Sattuma-klubi on Rohkeat tekijät -tapahtuma. Tapahtumat tarjoavat apurahansaajille tilaisuuden järjestää yleisölle avoimia tapahtumia Lauttasaaren kartanon tiloissa. Samalla tieteellinen ja taiteellinen tutkimus tavoittavat erilaisia yleisöjä myös tiede- ja taidekentän ulkopuolella. 

Otamme säätiön tapahtumissa valokuvia, joita käytetään säätiön omilla viestintäkanavilla, esimerkiksi verkkosivuilla ja uutiskirjeessä. Jos toivot, ettet esiinny kuvissa, olethan yhteydessä (KONEENSAATIO@KONEENSAATIO.FI) viimeistään tapahtumaa seuraavana arkipäivänä. Tapahtumamme ovat syrjinnästä vapaita tiloja, joissa ei suvaita rasismia, seksismiä, vamman tai terveydentilan perusteella syrjimistä (ableismia), trans– eikä homofobiaa niiden laajassa merkityksessä.

Aiheeseen liittyvää
Tapahtumat

12.8.2020

10.00

Apurahavastaanotto
Tapahtumat

19.8.2020

09.00

Apurahainfo