Tapahtumat

Parhaiden käytäntöjen opintopiiri III: Kun tutkija kohtaa vihaa

12.05.2021

Apurahansaajien omassa opintopiirissä paneudutaan vaihtuvien asiantuntijoiden johdolla hankkeiden vetämiseen, niissä työskentelemiseen ja niistä viestimiseen. Keskiviikkona 12.5. klo 15–17 aiheena on vihapuhe. Noora Kotilaisen ja Johanna Vuorelman toimittamassa kirjassa ääneen pääsevät eri alojen tutkijat.
Kuva | Image: Ilona Partanen

Kun tutkija kohtaa vihaa -kirjan julkistus ja keskustelu
Tutkijoihin ja asiantuntijoihin kohdistuvalla vihapuheella on pitkä historia. Noora Kotilaisen ja Johanna Vuorelman toimittamassa Kun tutkija kohtaa vihaa -kirjassa eri alojen tutkijat kirjoittavat kohtaamastaan vihamielisestä puheesta, analysoivat vihapuheen ilmiötä ja pohtivat ratkaisuja siihen.

Kirja julkistetaan kirjan kirjoittaneiden tutkijoiden keskustelulla ja kilistelyllä Lauttasaaren kartanossa, mikäli koronapandemiatilanne sen sallii – rajoitusten jatkuessa vietämme opintopiiriä keskustelun merkeissä Zoomissa.

Aika: ke 12.5. klo 15–17
Paikka: Zoom. Ilmoittaudu tästä.

Parhaiden käytäntöjen opintopiiri järjestetään yhteistyössä Nesslingin Säätiön kanssa. Voit ilmoittautua vain yhteen tai vaikka kaikkiin sessioihin. Opintopiirien kielenä on suomi.

Aiheeseen liittyvää